|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neurodermitis in nosecnost?
23.5.2008 16:51:53   
ctossi
Lep pozdrav-sem nova na forumu in si zelo zelim user posted image saj pri 33 je pa ze cas a neuser posted image -imam pa eno tezavo-ze od otrostva imam neurodermitis in se je vcasih pojavljal v zelo mocni obliki-s pravimi kremami in zdravim nacinom zivljenja mi ga je uspelo omejiti-zanima me ce ima katera izkusnje s tem v nosecnosti in po njej!
Hvala in veliko srece vsem,ki se trudijo postati starsiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neurodermitis in nosecnost?
23.5.2008 17:22:35   
Ploha
lepo pozdravljena! nisem še noseča, delava pa na tem,... hotla sm ti samo povedat da imam tudi jaz neurodermitis pa me zanima kako si ga omejila, in na katerih delih ga imaš???

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2008 21:16:19   
ANEJ01
Tudi jaz imam neurodermitis že 10 let.Koža mi poka po rokah včasih tudi do krvi.Pred sedmimi leti sem bila noseča s sinom in sem šla k dr. Remsu na Ptuj,ta mi je dal kreme in je bilo veliko boljše.Na sina pa nič ni vplivalo tudi on je rekel,da nič ne more škodovati.Upam,da sem ti kaj pomagala.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2008 22:12:37   
Ploha
aja pa še eno uprašanje, kdaj se ti je pojavil, upam da niso preveč osebne stvari,...
pri meni se je pojavil kmalu po rojstvu,..

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2008 22:17:09   
ANEJ01
sej pravim pred 10 leti(18-ih).,kar samo od sebe

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2008 22:57:46   
Rakica_80
Jaz imam tudi od majhnega tako bolezen in sicer meni se pojavlja v predelu podlahta, na hrbtni strani v višini bokov-tu imam še najbolj groznouser posted image še ko se rana zaceli se vidi flek.
Uporabljam pa samo kremo Advantan, ker druge mi nič  ne pomagajo.
Res pa da je krema hormonska in mislim da ni lih primerna za nosečnice!
Jaz še nisemuser posted image , zato delam na tem da tudi jaz spremenim način svojega življena, kar se tiče hrane in drugih stvari, pa še kadit sem nehala pred tremi meseciuser posted image user posted image user posted image user posted image , če povem po resnici koža se mi je fullll popravila!user posted image
Ctossi, želim ti veliko sreče pa da hitro postaneš srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pravijo, da ko rodiš pozdraviš vse bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato moramo pohitetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ciaoooo!user posted image

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2008 13:07:42   
ctossi
Lep pozdrav vsem puncam ,ki so mi prijazno odpisaleuser posted image
Glede neurodermitisa je tako,da sem veliko opazovala kaj mi pase in kaj ne.Recimo kajenje in alkohol zelo skodujeta-alergicna pa sem tudi na mlecne izdelke-v lekarni se ze kupijo tablete za tiste ki nimajo lactose v telesu-vzames 3 tablete in potem lahko pojes vsaj pizzo s sirom ali kaksen hluser posted image ebcek-se pa izogibam res mleku in jogurtom.
Meni zelo pomaga krema Dove Firming lotion in sicer si jo mazem 2x na dan redno-drugace pa po tusiranju nanesem kremo Lipikar Baume,ki se kupi v lekarni in je cenovno dosegljiva.
Mogoce se niste opazile samo izogibati se morate olivnemu olju in olivam ker so za neurodermitis zelo alergene!Kar pa se tice tusiranja pa ga omejite na 1x na teden pozimi-umivajte se na kriticnih predelih in poskusite uporabljati tus gele brez prevec parfumov ter tusirajte se z mlacno vodo,ker vroca prevec drazi kozo-pa se en nasvet uporabljajte bombazne izdelke,perite brez mehcalca-jaz uporabljam persil gel sensitive.
Jaz sem imela tako hudo obliko tega,da sem krvavela ze po skoraj celem telesuuser posted image -se vedno pa imam na stegnih in na rokah ter fleke na spodjim delu nog-ampak punce pozitivno
user posted image bomo skupaj poskusile druga drugi pri tem pomagati z koristnimi nasvetiuser posted image

Danes vsem skupaj zelim lep dan s sonckom obsijan in veliko upanja na prihodnost user posted image  
,da bi jo lahko kmalu delile z nasimi sonckiuser posted image !!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2008 18:31:45   
gupika
jaz imam tudi nevrodermitis. Imela sem ga kot otrok in potem nisem imela celo OŠ, srednjo šolo in fax. Ko sem končala fax se mi je spet pojavil, od tega je eno 5 let. Prvo leto je bila res kriza po celem telesu, po obrazu, tko da nisem sploh hodila v javnost.
zdaj pa je tako, da je po zimi mal krize, zdej se mi je pa že umirilo. Edin kar mi je res neprijetno,, je rdečica na obrazu (včasih je res grozno). Drugač mam pa zdej kr lepo kožo. Včasih vzamem tablete: Medrol in Letizen. Čeprav nisem zagovornik tablet, ampak brez njih je bilo življenje nevzdržljivo.
Ukvarjam se tudi z jogo in mi kr dost pomaga. Velik morja poleti.

Midva tudi delava na otroku in me je tudi že mal strah kako bo vse to vplivalo, saj tablet ni fajn jesti v nosečnosti. Sem pa tudi slišala, da se ti lahko v nosečnosti ful poslabša ali pa ful popravi, tudi izgine.

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2008 21:31:50   
tinispela
Pozdravljene! No, jaz imam tud nevrodemitis in sedaj tudi že 10 mesečno deklico. Se mi pa je v času nosečnosi in nato dojenju koža obupno poslabšala. Sem bila rdeča vse okoli dojk, me je srbelo, peklo, komaj sem si jo spravila pod kontrolo. Zdaj je počasi boljše. Sem pa se mazala z Elocomom (ker mi druga krema ne pomaga) res takrat ko je bilo nujno, tudi po dojkah, saj nekako pa le moraš živeti. Upam da boste imele več sreče kot jaz in da bi čim prej zanosile!

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?