Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neurodermitis in nosecnost? 23.5.2008 17:22:35
|
|
|
|
Ploha
|
lepo pozdravljena! nisem še noseča, delava pa na tem,... hotla sm ti samo povedat da imam tudi jaz neurodermitis pa me zanima kako si ga omejila, in na katerih delih ga imaš???
|
|
|
|
RE: neurodermitis in nosecnost? 23.5.2008 21:16:19
|
|
|
|
ANEJ01
|
Tudi jaz imam neurodermitis že 10 let.Koža mi poka po rokah včasih tudi do krvi.Pred sedmimi leti sem bila noseča s sinom in sem šla k dr. Remsu na Ptuj,ta mi je dal kreme in je bilo veliko boljše.Na sina pa nič ni vplivalo tudi on je rekel,da nič ne more škodovati.Upam,da sem ti kaj pomagala.
|
|
RE: neurodermitis in nosecnost? 23.5.2008 22:12:37
|
|
|
|
Ploha
|
aja pa še eno uprašanje, kdaj se ti je pojavil, upam da niso preveč osebne stvari,... pri meni se je pojavil kmalu po rojstvu,..
|
|
|
|
RE: neurodermitis in nosecnost? 23.5.2008 22:17:09
|
|
|
|
ANEJ01
|
sej pravim pred 10 leti(18-ih).,kar samo od sebe
|
|
RE: neurodermitis in nosecnost? 23.5.2008 22:57:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz imam tudi od majhnega tako bolezen in sicer meni se pojavlja v predelu podlahta, na hrbtni strani v višini bokov-tu imam še najbolj grozno še ko se rana zaceli se vidi flek. Uporabljam pa samo kremo Advantan, ker druge mi nič ne pomagajo. Res pa da je krema hormonska in mislim da ni lih primerna za nosečnice! Jaz še nisem , zato delam na tem da tudi jaz spremenim način svojega življena, kar se tiče hrane in drugih stvari, pa še kadit sem nehala pred tremi meseci , če povem po resnici koža se mi je fullll popravila! Ctossi, želim ti veliko sreče pa da hitro postaneš srečka Pravijo, da ko rodiš pozdraviš vse bolezni zato moramo pohiteti Ciaoooo!
|
|
|
|
RE: neurodermitis in nosecnost? 24.5.2008 13:07:42
|
|
|
|
ctossi
|
Lep pozdrav vsem puncam ,ki so mi prijazno odpisale Glede neurodermitisa je tako,da sem veliko opazovala kaj mi pase in kaj ne.Recimo kajenje in alkohol zelo skodujeta-alergicna pa sem tudi na mlecne izdelke-v lekarni se ze kupijo tablete za tiste ki nimajo lactose v telesu-vzames 3 tablete in potem lahko pojes vsaj pizzo s sirom ali kaksen hl ebcek-se pa izogibam res mleku in jogurtom. Meni zelo pomaga krema Dove Firming lotion in sicer si jo mazem 2x na dan redno-drugace pa po tusiranju nanesem kremo Lipikar Baume,ki se kupi v lekarni in je cenovno dosegljiva. Mogoce se niste opazile samo izogibati se morate olivnemu olju in olivam ker so za neurodermitis zelo alergene!Kar pa se tice tusiranja pa ga omejite na 1x na teden pozimi-umivajte se na kriticnih predelih in poskusite uporabljati tus gele brez prevec parfumov ter tusirajte se z mlacno vodo,ker vroca prevec drazi kozo-pa se en nasvet uporabljajte bombazne izdelke,perite brez mehcalca-jaz uporabljam persil gel sensitive. Jaz sem imela tako hudo obliko tega,da sem krvavela ze po skoraj celem telesu -se vedno pa imam na stegnih in na rokah ter fleke na spodjim delu nog-ampak punce pozitivno bomo skupaj poskusile druga drugi pri tem pomagati z koristnimi nasveti Danes vsem skupaj zelim lep dan s sonckom obsijan in veliko upanja na prihodnost ,da bi jo lahko kmalu delile z nasimi soncki !!!
|
|
|
|
RE: neurodermitis in nosecnost? 25.5.2008 18:31:45
|
|
|
|
gupika
|
jaz imam tudi nevrodermitis. Imela sem ga kot otrok in potem nisem imela celo OŠ, srednjo šolo in fax. Ko sem končala fax se mi je spet pojavil, od tega je eno 5 let. Prvo leto je bila res kriza po celem telesu, po obrazu, tko da nisem sploh hodila v javnost. zdaj pa je tako, da je po zimi mal krize, zdej se mi je pa že umirilo. Edin kar mi je res neprijetno,, je rdečica na obrazu (včasih je res grozno). Drugač mam pa zdej kr lepo kožo. Včasih vzamem tablete: Medrol in Letizen. Čeprav nisem zagovornik tablet, ampak brez njih je bilo življenje nevzdržljivo. Ukvarjam se tudi z jogo in mi kr dost pomaga. Velik morja poleti. Midva tudi delava na otroku in me je tudi že mal strah kako bo vse to vplivalo, saj tablet ni fajn jesti v nosečnosti. Sem pa tudi slišala, da se ti lahko v nosečnosti ful poslabša ali pa ful popravi, tudi izgine.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?