|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neučakana
31.3.2009 17:27:03   
pikapolonica8
Pozdravljene .Moja zadnja user posted image je bila na36 dan,zadnja pa je bila25.2.2009,do nje je še dva dni.Z možem delava na drugi user posted image .Mene nikoli niso bolele  prsi tako močno kot sedaj,imam občasne vrtoglavice,ki pa niso prisotne vsaki dan
ter povečan apetit,občasno mi nagaja zgaga.,pojavila se tudi rahla vročinica in sicer37,2.Vem,da so lahko vsi ti znaki psihičnega izvora,vendar ne boleče prsi.zanima me kaj si ve o tem mislite in ali je možno s katerim testom narediti prej test nosenosti in koliko prej.
.Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neučakana
31.3.2009 17:44:28   
Anonimen
test se dela en dan po izostanku user posted image   lahko pa kupiš mislm da se imenuje viola test, ki naj bi pokazal rezultat kakšen dan prej.

(odgovor članu pikapolonica8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 17:50:09   
Anonimen
Ja a imaš M vedno na 36 dni? Drugače pa probaj s testom, pa boš videla!
Jaz sem iztočasno naredila en test, ki naj bi zaznal hormon že 10 dan po O in CB-in CB mi je pokazal rahel , res rahel a videm +, drugi test k je kao ful občutljiv pa negativno! Pol čez 2 dni pa je pokazalo že bolj viden+, tako da probaj če misliš da je to-to! Jaz sem vedela, ker meni nikoli ni psiha tok delala, da bi si umišljala vse te znaki, ki sem jih imela vedno v user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 18:02:07   
pikapolonica8
Hvala za odgovor.Ne zadnje 4 mesece sem imelauser posted image na 36dan34,33in spet 36 dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 18:10:27   
Anonimen
Prvi dan moje zadnje M je bil 18.2(cikluse imam od 32-34 dni), CB je bil rahlo + 21.2, tak da poročaj kako bo!

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 18:58:29   
pikapolonica8
Seveda bom poročala in upam da bom takrat takšnauser posted image , počakala  še bom dva do tri dni potem pa grem delat test.kako te najdem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2009 19:02:50   
pikapolonica8
Pozabila napisat čestitke,za+ in sem zelo vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2009 20:46:44   
Jada82
Bom kar v to temo pisala ... ker je fajn naslov - tudi jaz sem neučakana! Imam pa eno vprašanje ... zdej že 5. mesec delava na user posted image , ni bilo še nič. Mislim, da sem vsak mesec imela znake ... psiha pač. Ta mesec pa sva bila res pridna in dosledna pri user posted image , tako da ... itak da upam, da bo user posted image . Se mi zdi, da sem imela mal pred in med vikendom O, sva tudi takrat vsak drugi dan, tako da teoretično se je lahko prijelo. Imam neredne cikle, nazadnje 39 dni, blo je tud na 28., 30, 35 .. kakor pač je.
Danes pa me je začel bolet trebuh, kot bi me špikalo, ne fejst, ampak da je bolečina enakomerna .... pa skoz imam občutek, da se bo vlilo zdaj zdaj, pa beli tok povečan!
Ali mislite, da to pomeni, da se bliža user posted image (joj, prosim, samo tečke ne!), ali je mogoč kakšna možnost, da sem noseča ...ja vem, je še zgodaj, samo, možno je pa tudi, da sem ovulacijo imela že prej .. saj to ne moreš vedeti. 39 dan bo 6.4., tako da ...
Je katero prov bolel trebuh (ne nevzdržno, ampak se čuti), pa beli tok, potem pa je bila noseča?
Drugih znakov nimam ...

Hvala že vnaprej za pomoč  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2009 6:55:25   
tia12
Čist brez veze tle neki pametovat al ste noseče al niste. Če rečem, da niste boste užaljene, če pa rečem da ste in potem ne boste..pa boste spet ravno tako užaljene.

Najbolje počakat 1 dan izostanka M in naredit test, tako boste 100%.

Velik sreče vsem, ki upate na user posted image user posted image . In za vse držim pesti, da se ˝prime˝. user posted image user posted image user posted image

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2009 7:20:12   
preproga
Da ti odgovorim če je možno. Seveda je možno, imam ravno tako bolečine v trebuhu, kot da bom dobila m. in ravno tako sem imela povečan beli tok, ki pa se je sedaj malo umiril. Prejšnji teden pa so mi trije testi pokazali user posted image oz + tako, da........... ampak vseeno se pa strinjam z Tio 12. Nikoli ne veš, psiha pri človeku dela na veliko......sicer saj boš kmalu videla in ti tudi seveda želim user posted image in držim pesti!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2009 7:22:26   
preproga
Še nekaj sem pozabila, tudi vrtoglavice sem imela oz. jih še imam pa tudi temperaturo sem imela povišano kar nekaj časa (sedaj ne spremljam več, ker že vem da sem user posted image in sem seveda zeeeeeeeeellllllllllooooooooo, zeeeeeeeeellllllllllooooooo vesesela!)user posted image
Še enkrat držim pesti za vse, ki upate da bo!

(odgovor članu preproga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2009 7:33:10   
teji
jada82 jaz imam isto tam nekje 25-29 sem mela o od takrat naprej me špika sem ter tja kot da bomuser posted image ampak mora prit šele 12.4user posted image še nikoli me ni tko bolelo.kuga je kaj touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu preproga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.4.2009 8:16:45   
Anonimen
Po mojem psiha res dela svoje. Ampak povečane in boleče dojke pa mislim, da ni možno ustvarit s psiho ane??

(odgovor članu teji)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2009 16:53:20   
pikapolonica8
Danes ob 16.30 sem naredila test nosečnosti s first sign duo in sta se pokazali obe user posted image .Nato sem jaz luser posted image hitro letela gledat na papir kaj to pomeni in sem dobila zelo zelo lep odgovoruser posted image user posted image user posted image ,da sem user posted image in da bom dobilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2009 18:03:52   
čebelca2
čestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2009 18:06:53   
Hana76
pikapolonica8, čestitamuser posted image !

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2009 18:28:07   
Anonimen
o super..čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hana76)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2009 19:12:15   
pikapolonica8
Hvala za čestitke.Sem zelo user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?