|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nestrpnost
26.5.2005 20:24:47   
evci
majčice a ste tudi ve že kaj nestrpne? rok imam 31.5. vendar sem že čist na koncu z močmi. dnevi se mi zdijo kot eno samo čakanje. vse me že tišči dol, potem pa na ctg-ju spet nič. najbolj me je groza da bi rodila šele 2 tedna po roku. saj vem da bo v vsakem primeru kmalu ampak ne morem si pomagat da ne bi bila depresivna. pa ve?
lp in srečno, evci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nestrpnost
26.5.2005 21:59:20   
eva1
Ne bit depresivno no-evo :rozica::rozica::rozica::rozica: Zate!!!
Ja znajo pa bit teli zadnji dnevi pravi :hudicek: - res eno veliko čakanje in so za znort! Kaj čmo-že mora tako bit, tolaži se da zdaj bo pa res kmalu konc;)
lp, Eva in Luka

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nestrpnost
26.5.2005 22:27:48   
Maša
Si kar predstavljam kako ti je, jaz imam rok "šele" 17.6. pa tudi vsak dan ko me kaj zašpika ali šraufa čakam...a bo to to....:)-

SREČNO!
lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nestrpnost
27.5.2005 10:25:13   
muki1
Ej ne sekiraj se, saj boš rodila. Preberi si še kakšno dobro knjigo, saj bo potem, ko bo otročiček na svetu malo težje,počivaj,spi,sprehajaj se. Zdaj sledijo lepi dnevi in če boš ful hodila naokrog bo mogoče kaj prej.
Držim pesti.:bravo:

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?