filipinka
|
Zdravo Total! Če bi bolj natančno brala RR bi vidla mojo temo 39. teden... in bi vidla, da sem jaz tudi tista, ki je že ful nestrpna. S tem te nočem užaliti, ampak če bereš kaj najdeš. O.K.? Se pravi sem tvoja sotrpinka, saj me do predvidenega roka mporoda loči še 12 dni. Tudi jaz komaj komaj komaj čakam, da dobim najinega dojenčka. Čisto vseeno mi je, če bo ful bolelo, samo, da pride. Kako se kaj ti počutiš? Mene že vse v žlički boli in pod rebri, pa brce tudi pa trebuh mi non-stop otrdeva. Res bi že rada šla! Jutri imam pregled in upam, da mi bo G rekel, da bo kmalu, da se že odpiram! A, če ti povem, da se mizdi, da bo vse skupaj čez rok, tam nekje okrog 28.9., ker je takrat polna luna in takrat jih baje največ rodi. Mogoče se tudi tebi zavleče do polne lune!Saj ne..hecam se, boš videla, da boš zdaj v kratkem dobila svojo ljubljeno štručko. A, veš kaj bo, ali :modri:ali:roza:? Mi dobimo :modri:, če me občutek ne vara, tudi G je potrdil mojo domnevo! Uživaj zadnje dni nosečnosti in kaj piši! V. in :duda:
|