|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 13:48:10   
total
Lep pozdrav,tudi jaz pričekujem bebico in to drugi teden imam rok:bravo:.Upam, da bo vse potekalo normalno, mal me je strah. Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 14:25:48   
Anonimen
:bravo:OHEJJJ TI SI PA BLIZU:duda:SREČNOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)-:bravo::duda::duda::sloncek::sloncek:

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 14:49:14   
Anonimen
Po mojem je res najbolje roditi v Postojni z epiduralno, jaz imam namreč bolj slabo izkušnjo s porodom - matranje brez pojasnila, carski rez in nekatere zelo neprijazne seste. Škoda, ko je pa lahko to čudovit dogodek.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 14:50:25   
Anonimen
Joj, upam da te nisem preveč prestaršila. Vse ostale mamice, ki so v 48 urah mojega bivanja rodile v porodni sobi, so rodile brez zapletov.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 19:53:24   
filipinka
Pozdravljena!
Zdi se mi, da te še nisem srečala na forumu, pa sem tukaj že od 5. februarja, od takrat, ko sem izvedela, da bom mamica 9nebesa! Sama imam rok točno jutri 14 dni. In sem tudi že ful nestrpna, komaj čakam! Naredila sem si že Babykoledar, kjer vsakdan črtam dneve in se veselim kot majhen otrok čokolade.
Drugače pa kuham, pospravljam in si tisočkrat na dan ogledujem stvari za mišeka. Meddrugim, še kar dost hodim okrog, jutri grem k frizerju ( saj piše v knjigi, da se je treba pred porodom urediti, ker potem ni časa...hi, hi, hi,...), do kake prijateljice, itd.
Vsak dan si tudi merim krvni pritisk, ker so mi v urinu našli beljakovine, in če mi poskoči pritisk moram takoj rodit! Za zdaj je vredu! Ti si O.K.?
Povem ti, da me pa poroda sploh ni strah, me pa najbrž še bo, ko se bo začelo...ampak vseeno komaj čakam.
Uživajmo še zadnje dni tega blaženega stanja9nebesa!
V. in :duda:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 21:05:01   
total
Lepo pozdravljena, jaz bom rodila v Novem mestu, tam kjer sem rojena jaz. Velik sreče ti želim, pa piš kaj.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 21:06:16   
total
Hvala,rabila bom velik sreče:sloncek:.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nestrpna bodoča mamica
9.9.2004 21:11:17   
total
Ojla, vidim,da si ti tudi zelo blizu. MEne že ful prtiska in mislim,da bom prej kot pa je predviden rok 16.9. Počutim se kar vredu, mal se mi vrti. Drugače pa še vse počnem normalno. Pa ti kdaj imaš rok, si že izbrala imena?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nestrpna bodoča mamica
10.9.2004 7:57:23   
Suzi*
Total, jaz bom tudi verjetno rodila v NM, tako da ko boš imela po porodu kaj časa prosim sporoči, kako si kaj zadovoljnja s porodnišnico.

Hvala in lep porod in lepo bebico! :angel:

lp, Suzi 15t2d

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nestrpna bodoča mamica
10.9.2004 13:27:10   
total
Zdravo Suzi, slišala sem,da je porodnišnice zelo ok.Vse moje kolegice so rodile tukaj in so rekle,da je zelo dober.Drugače pa ti sporočim,ok? Tidi tebi želim veliko sreče :bravo:.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nestrpna bodoča mamica
10.9.2004 16:05:45   
kikica
Jaz imam rok sicer danes, ampak se še nič ne dogaja:((
Total, mogoče se naslednji teden vidiva v NM porodnišnici, kjer nameravam tudi sama roditi. Čeprav pa si želim, da bi že kar danes... ali pa vsaj za vikend...to čakanje je že prav mučno.

Uživajte vse nestrpne bodoče mamice!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nestrpna bodoča mamica
10.9.2004 21:25:01   
total
Zdravo,upam da se vidimo v NM,mene že sicer ful prtiska in pika in mislim da bom prej.Drži se mogoč se pa res spoznamo:bravo:.
piš

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?