Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabri Zdaj že nekaj časa opažava, da je postala naša mala, ki mimogrede še ni tri leta, bo čez dober mesec, postala ful nesramna. Ponavadi v družbi ampak ljudi, ki jih pozna. Pri tujih je ok, tako kot vsak otrok, malo nerodno, mal se skrije ali pa bolj previdno pogovarja na začetku, potem se pa privadi. Da dam primer, danes se prideta k njej igrat bratranec in sestrična in se špilajo malo v sobi, malo okoli mene. Jaz grem na vsake tolk prečekirat, da je vse ok. In potem pridem enkrat v sobo, me sestrična od naše nekaj sprašuje, moja tamala pa k meni pa reče: ti pa pojdi ven, kar ven pejd. In me začne porivat ven iz sobe. Jaz sem jo sam gledala. In to je že parkrat naredila na podoben način, ampak prav tak nesramno. Zdaj pa ne vem, ali je to kaka faza, ali se to lahk stopnjuje al kaj. faza in ker si že v nadaljevanju povedala, da ji razložiš, oz. celo kazen sledi, se pravi, stopnjevalo naj se ne bi, ker se trudiš v tej smeri Ker drugače je čisto ok, pač naspidirana, ampak luštna no. Ni mi jasn, kaj jo pika to. Mi gre pa že na živce in se kar zamislim, ali to raste z njo al kaj. Aja, ko to naredi ji itak razložim in vse, če ne pomaga, pač kaka kazen sledi. Naša je bila ista. Uf, naš babji škorpijonček Ampak z doslednostjo , da sem ji vsakič razložila, da je to grdo, da se ne sme tako obnašati,..... je počasi to fazo prerasla, ampak je že v naslednji Klepetljivi Včeraj ni utihnila od 15.10 do 20.45, ko je zaspala. Še jest ni imela časa