|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nespuščen testis kot vzrok za neplodnost
23.10.2008 19:37:32   
Anonimen
Ojla punce!

Še jaz z vprašanjem. Moj ima težavo z desnim testisom, ki ni vedno čisto spuščen. Treba ga je poiskati in potisniti navzdol. Pri levem menda problema ni (vsaj kolikor sem lahko do sedaj otipala sama).
Ima katera mogoče enako izkušnjo pa je imela probleme pri zanositvi, ki so izvirali z moške strani, z njo pa je bilo vse bp? Kako ste rešili? Je upanje? Midva sicer nisva še dala skozi spermiograma, tako da ne veva, ali je mogoče tu problem, ali ne. Samo razmišljava pa ves čas, kaj bi lahko bilo in sva prišla tudi do tega.

Hvala. Lp vsem
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nespuščen testis kot vzrok za neplodnost
23.10.2008 19:48:32   
kitka1
Nedavno sem v nekem članku zasledila, da to ni vzrok neplodnosti - vsaj statistično gledano ne. Tako da... kar optimistično na spermiogram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?