ronja
|
Anonimna, itak da nisi edina mami, ki ji je otrok zbolel "po njeni krivdi". Sem prepričana,da se bo meni vsaj kdaj zgodilo, čim to bitjece priveka na svet. Pa po fantovi krivdi, pa po taščini krivdi... pa kaj bomo potem vsi jezni en na drugega? To se zgodi, če ni nič hujšga, ni nobeden še umrov;) Ma, otroci zbolijo, če sebe premalo oblečemo, pa se sigurno zgodi, da tudi otroka. Lepo je, da napako priznaš in se trudiš, da je ne bi več ponavljala, da se nekaj naučiš iz nje, to je pa tudi to! Če bi pijana vozila in se zabila, pa pri tem razbila otroka, to bi bilo res nekaj za očitat, ne pa to, da mu 1x pozabiš pulover, lepo te prosim! Meni mami ni pustila jemat zdravil za astmo, ko sem bila mala, je nekje prebrala, da niso dobra za srce (najboljš res niso, samo sem mela pa zato precej sf* pljuča...) Pa silila me je z mlekom vsak dan, čeprav mam premalo encima laktaze in mi je bilo vsakič slabo po njem... Pa kaj, je zato slaba mami? ne, pač se je narobe odločila, mislila je dobro in to je to. Nisi slaba mami, najlepši zgled za otroke je to, da starši svoje napake priznajo! Meni se zdi to ogromno, to pomeni, da "majo jajca" in to je nekaj zaradi česar se zaneseš nanje, da ti bojo stali ob strani, ko bo treba! In to otrok rabi precej bolj kot pa 5 puloverjev! To mu povej
|