|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nespametni ljudje :(
21.7.2005 21:16:16   
eva1
Ne vem, če je bilo že kaj napisanega o tem,tako da če je bilo se opravičujem!
Se danes pogovarjava z mojim:love:, da sem brala v cajtengih, da je v ponedeljek(al torek:zmeden2: ) v prometni nesreči umrl otrok star 1 leto in pol! In pol moj reče, ja ti nisem povedu(je policaj in je obravnaval postopek), pa pove, da je bilo tako, da se je en drug zaletu(ker je prehiteval v škarijce) v avto, kjer je bil ta otrok! Mama od otroka je brez izpita, poleg nje na sprednjem sedežu je sedel on nje oče, ki je imel v naročju tega otroka, ki je ob trku priletel v armaturo in si zlomil tilnik! Drugače nesreča ni bila ne vem kok hudo, kajti nobenem drugem udeležencu ni bilo nič in če bi otrok bil v avosedeže, se sigurno nebi tako tragično končala!
No in sedaju sem ful pozorna in vidim na cesti, da pa res ful staršev ne da otroka v avtosedež, ampak otroci skačejo na zadnjih sedežih...mislim, za zjokat!
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.7.2005 21:21:18   
Pia73
Grozno, ja,... :(

Moj sin je star skoraj 5 let pa mora biti še vedno striktno privezan!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2005 21:22:16   
Nataša R.
Nekateri ljudje so zelo neumni in mislijo kaj bodo pri otroku dosegli če ga ne dajo v avtosedež. Povrh vsega pa se mati spravi za volan brez izpita mislim, da sem brez komentarja. Verjamem, da jima je zelo hudo in res nimam besed da bi opisala njuno bolečino. Ampak včasih nepremišljenost veliko stane. Kaj a oče je imel izpit? Ampak to ni pomembno ubogi otrok, ki ga sedaj ni več.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.7.2005 21:22:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2005 21:23:56   
Nataša R.
Jaz osebno mislim da sploh ni važno koliko si star v avtomobilu moraš biti privezan - otrok ali odrasel ni važno.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2005 21:26:34   
eva1
Ma ne vem, kok kaznujejo, mi pa ni jasno, kako je lahko kazen enaka, če otrok ni v avtosedežu(ali privezan), al pa če voziŠ 10km/h prehitro:zmeden2:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2005 21:29:43   
SANDY
jest sem čist brez komentarja..itak so blesavi eni!

eva če otrok ni v avtosedežu se kaznuje voznik, ker je odgovoren za sopotnike.Kazen ni enaka, ker v tem primeru je predlog k sodniku, za 10 preveč pa je 5 čukov.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2005 21:31:34   
TaRe*
Meni grejo tud taki površni starši na živce.:(:(
Moja tavelika je stara,oz.bo stara 8 let,pa brez jahača nikamor...in tudi dokler nismo vsi v avtu privezani se ne odpeljemo...pol pa če se nam mudi,al pa ne.
Pol mi pa reče ena znanka(ki ima dva otroka pod 5 let)..a zdaj pa misnlo tile policaji,da bom še dva jahača kupovala?:zmeden:Matr so zmešani,kot da denar serjemo...:(:(:(
...mislim,saj sem se zadržala,le povedala sem ji,kako je pri nas....a najraje bi ji povedala svoje....

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2005 21:32:23   
Anonimen
ja starost ni važna, tut k si str 100 let morš bit striktno prvezan!

a pa punce kšnga prjavte ko voz tko otroke okol? hit si zapište al pa zapomnte registrsko pa hit polcijo poklicat!

lp, lara

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2005 21:35:34   
nita
ajz mislim, da sem enkrat nekje brala, da je samo 20-30% otrok v avtu privezanih. žalost, kaj ???

bogega otročička pa naj čuvajo :angel::angel::angel:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2005 21:42:36   
Minka Pobalinka
To je bilo v Dolskem, a ne? Sem se ravno peljala domov, ko je bila cesta zaprta.. Pa rešilc pa policaj sta šibala mimo.. Bogi otrok. :((:((:angel:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2005 22:02:20   
kalimero
Ja, folk misli, da moraš biti privezan policajem na čast, to je ta žalost. In res je grozljivo, koliko majhnih otrok vidiš v naročju, pa na zadnji polici, pa kar tako na sprednjem sedežu.
Načelno sem odločno proti takim analiziranjem nesreč, po sistemu rekla-kazala, ko pride ven pet verzij, kaj se je res zgodilo. Otročka to ne bo obudilo. Bolj žalostno je to, da take reči nikogar ne izučijo. Ker se seveda nesreče dogajajo drugim:((

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2005 22:14:10   
Anonimen
Jst sem vedno in s komerkoli privezana, pa tut če se peljem samo 5 metrov. Čist avtomatsko in mi ni to noben problem.

lp,:fis:

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2005 23:54:47   
Maxica
Ja, mi je pa lih danes teta pripovedovala, da je bila sinova tašča na urgenci ravno takrat in so tega ubogega otroka pripeljali tja. Baje grozno poškodovanega, pa ni vedela, ali je preživel ali ni. Joj joj joj...:((:((:((
Jaz se tudi vedno privežem, sploh se ne morem voziti neprivezana. Pa da bi otroka pustila tako-mi na kraj pameti ne pade.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.7.2005 7:17:08   
soncece24
bogi otroček, naj ga :angel: čuvajo, če ga že mama ni bla sposobna.

meni je privezovanje v avtu kot nek refleks, kot je rekla riba, če se peljem 2 metra, se privežem.

sem pa zadnjič vidla, kak je ena mamica svojega :duda: v jajčki samo na zadnji sedež počla, sploh ni pripasala jajčke, pa še postrani ga je dala, ne da je gledal nazaj al pa naprej:zmeden2: mi je blo kr slabo zraven.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.7.2005 7:19:18   
CUKRČEK
Žalostno je, da vsi ljudje mislijo, da njim se pa nič ne more zgoditi. In potem, ko se zgodi, je ponavadi prepozno.....hudo je , da ponavadi nasrka tisti, ki je najbolj nedolžen in nič kriv. Bogi otrok!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.7.2005 7:31:02   
piščanc
moj mi je tud pripovedoval o tej nesreči na Dolskem, a ne, kje pa dela tvoj :love:?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.7.2005 8:56:33   
Anonimen
jaz sem čisto alergična, če vidim otroke neprivezane in da letajo po zadnjih sedežih...jaz imam slabo vest že če se kdaj sama ne privežem od bloka do vrtca pa je cca. 50 metrov, da pa male ne bi privezala :zmeden2:???

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.7.2005 10:57:41   
Micy
O groza. jest od kar imam izpit se prvo k stopim oz usedem u avto prvežem , otrok bo pa tud obvezno odzadi v avtosedeži privezan, pa jest zravn nega ati bo pa pelov. Če bom pa asamaa bo pa sigurno privezan.

Veste ene mame so res neodgovorne.
Sm že ene parkrat vidla mamo k ma otroka odspredi na sedežu mislim da se ji reče lupinca in poleg tega zravn kadi in ima na stežaj odprt okn in to na avtocesti , k sva to z mojim dragim vidla bi naju skor kap, moj je reku da bi kr ustavu pa sklaftal hudiča babjega neodgovornega.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.7.2005 13:52:39   
rainbow
Še jaz moram svoje ogorčenje izrazit ob takih ljudeh; najbolj me raz***, ko vidim mamo privezano, otroka pa ne; mislim, halo, sem parkrat že skoraj kaj zinila;

in kje je policija????????????????????????????????
za takimi bi morali najbolj oprezati!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?