principessablu
|
pozdravljena,mislim da nisi edina oz. nas je veliko,ki trpimo zaradi naše nesamozavesti...ampak,da ti povem veselo novico,VSE JE V NAŠI GLAVI tudi sama sem bila ena in sem majčkeno še vedno odvisna od perfeknosti in ne oblečem kopalk če se ne počutim prfekt,ampak mislim da moramo naše "nelepe dele "telesa začeti ljubiti in si rečt da smo najlepša bitja na tej zemlji,ker smo zdrave,lepe imamo ljudi okoli sebe,ki nas ljubijo i poslušajo,vglavnem imamo "življenje" takšen ali drugačen,cedno pa iščemo nehativne stvari,ki bi uničile vse kar smo do zdaj zgradile,traparija totalna,poglej če si partnerju všeč ali pa če mu nisi,problem je v tebi,ko bop začela ljubiti in spoštovati samo sbe,boš videla kar naenkrat bo življenje postalo veliko lepše in bogatejše,...nek star pregovor pravi:Kdor z malim zadovoljen ni,velikega vreden ni"tudi jaz imam strije in to veliko njih,oz. da ti tako povem,celo življenje se bila kao popolna in se mučila in trenirala,zdaj sem pa 1 mesec po porodu pa imam ok 5 kg preveč,mogoče to za katero ni veliko ampak meni se full pozna,ampak bo že,z dieto in vadbo se da vse,največji faktor pa je VOLJA pri vsaki stvari,prsi imam tako strijaste,da ne morem več nositi odprtih majčk pa kopalk,ampak veš kaj ti povem jebi ga,vsega pa tud ne mormo met a ne,se pravi družine,doma pa še popolne postave,zakaj pa misliš da so blesave lepotičke ala manekenke samske?in brez otrok?zaradi istega razloga kot ti,ker se nočji zredit in met strij in bla bla bla...glavo pokonc,zacni delat na sebi in to takoj-danes,lahko pa mi tud pišeš na zs pa bomo ze kej a ne...psihiatra ne rabš.prej nekoga ,ki bi ti dal volja a si pomoslila na osebnega trenerja,jaz sem si ga zdej spomnila in ti povem da deluje,vliva mi samozavest in daje voljo in tudi ko se mi ne da trenirat,moram...in se full boljš počutim mož te ne bo zapustil najbrz,ker si spremenila svoj videz,če ga pa misliš obremenjevat s tem in prepričevat v nasprotno,ti bo pa najbrž uspelo,tako da pazi kaj delaš,da ne izgubiš diamanta,ki si ga tako dolgo iskala veliko sreče
|