|
neredne menstruacije, znaki... Prosim za pomoč! 11.12.2009 14:14:31
|
|
|
|
MiniMe85
|
Živjo! Sem nova tu in vpisala sem se samo zaradi tega, ker vidim, da ste vse zelo fajn prosla bi za malo pomoči, ker sploh si ne morem razložt kaj se dogaja z mano ... no, takole : stara sem 24 let in moj fant prav tako. Skupaj sva že 5 let in se res super razumeva. Morem rečt, da sva se našla no, decembra, 2007 sem prenehala jemati kontracepcijske tablete in od takrat sva uporabljala kondom. Takrat so se začele tudi moje neredne menstruacije. Da jih malo naštejem, da si lažje predstavljate : 22.1., 12.3., 6.5., 17.7., 20.9. in 1.11. ... no, zadnjo sem imela 1.11. in sploh ne vem kdaj pričakovati nasledno uglavnem, zdaj pa prihaja bistvo s fantom sva se odločila, da opustiva zaščito in sva oba pripravljena na otroka ... seveda, po tem kako imam , mi je jasno, da ne morem prav vedeti kdaj imam O. Tako sva 15.11. čisto opustila kondome. Zdaj pa moj problem : od 1.12. me bolijo prsi, sploh zjutraj, imam občutljive brdavice in temnejše kolobarje. 4.12. sem naredila test, kater je bil negativen. Klicala sem svojega ginekologa, kateri je že na dopustu - ima namreč 5 otrok . 7.12. sem ponovila test, ker je brat praznoval rd in sem se bala piti, če sem slučajno noseča. Zopet negativen. Pila vseeno nisem . Samo ni mi jasno kaj se dogaja z mano ... mislim, psiha ni, ker imam željo po otroku, ampak ne razmišljam o tem ... skoraj nič, ampak ko me prsi bolijo in pa ko se počutim napihnjeno, pa skoz zmantrano in lačno, si tega pač ne znam razložt. Ko bi vsaj vedela kdaj pričakovati , pa še tega ne vem. Pa bliža se silvestrovanje in seveda mislim spiti kaj alkohola, ampak kaj če sem res noseča??? no, zanima me kako je zdaj s temi testerji?? A je možno, da sem vseeno noseča, čeprav sta že 2 pokazala negativno. Je možno, da nisem še dovolj noseča, da zaradi tega ne pokaže?? Samo kako to, da bi že mela znake?? Mah, men ni več nič jasno hvala vsem že vnaprej
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.12.2009 10:35:29 >
|
|
|