Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
neredne M,PCO in prvi znaki nosečnosti 6.1.2012 19:12:51
|
|
|
|
ninej
|
Pozdravljene,vem da je blo na to temo že veliko napisanega,pa me vseeno zanima kake izkušnje imate s tem,vse tiste ki ste zanosile in ste imele take probleme kot jst.Jst namreč odkar sem nehala s KT imam približno vsake 2 mesca(48-60 dni),zdej sem jo imela nazadnje 11.decembra,O je bila(se mi zdi,po testu sodeč je bila ),zdej pa mam tko težke in občutljive prsi,pa špika me po trebuhu,testa pa ne mislim delat do 15.januarja,ker se mi zdi prej prezgodaj... Upam da ne bo in je razlog izpolnjena želja pri božičku Punce kako je bilo pa z vami,vaše izkušnje,znaki??????
|
|
|
|
RE: neredne M,PCO in prvi znaki nosečnosti 6.1.2012 20:38:12
|
|
|
|
end1
|
Jaz sem tudi mela ne redne menstruacije in policistične jajčnike. Menstracijo sem pred prvo nosečnostjo imela konc marca, pol pa mi je 10 maja delalo ful slabo, sem šla k dežurnemu zdravniku, ker bi sicer morala v službo in ta me vpraša, če obstaja možnost, da sem noseča. Odgovorim, mu da ja, sam itak imam neredne menstruacije in so mi skoz govorili da bom težko zanosila. Pa mi reče, ja bo treba test nardit. In res prvič sem ga delala in bil je pozitiven, od tega bo že skoraj sedem let. Slabost pa je tud kmalu minila. Srečno, držim pesti....
|
|
|
|
RE: neredne M,PCO in prvi znaki nosečnosti 6.1.2012 22:08:18
|
|
|
|
ninej
|
Hvala za odgovor End1 .Kako lepo,da ti je uspelo zanosit...sej ponavadi je tko,da ko odklopiš vse in se prepustiš toku,takrat je največja možnost da se prime...upam,da bo tudi z mano tako Hvala za lepe zelje!!!! No,punce je še kakšna s takimi problemi???
|
|
|
|
RE: neredne M,PCO in prvi znaki nosečnosti 7.1.2012 9:41:37
|
|
|
|
kajajaka
|
Imam PCO in neredne M na 35-48 dni. Prvič sem se z zanositvijo obremenjevala (bolj podzavestno) in zanosila po 3-4 mesecih. Drugič in tretjič sem zanosila takoj. Bila sem čisto neobremenjena - v smislu bo ko bo in tudi če ne bo, imam že enega otroka... Pomembno je, da se ne obremenjuješ in ne razmišljaš o tem. Prepusti se in si reci, da se boš obremenjevala šele po pol leta... pa si na dobri poti, da boš takrat že noseča. Psiha dela pozitivne in negativne čudeže! Srečno!
|
|
|
|
RE: neredne M,PCO in prvi znaki nosečnosti 7.1.2012 18:52:21
|
|
|
|
ninej
|
Kajajaka!Sej se ne obremenjujem preveč,samo včasih me malo skrbi-sem pa začela bl v naravo hoditi in trudim se,da me stvari ne spravijo iz tira za vsako malenkost....upam,da mi bo uspelo čimprej ugledat+,ker mi je najbolj stresno od vsega hodit na kliniko za neplodnost-takrat pa podzavestno pride v mene tak strah,da mogoče pa ne bom nikoli mama.Sej ko so enkrat pregledi mimo mi je kul...Eh,bo že...mogoče že ta mesec...hehe Hvala,pa za vse vzpodbudne besede
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2012 8:16:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: neredne M,PCO in prvi znaki nosečnosti 12.1.2012 10:42:17
|
|
|
|
ninej
|
minkaP-dobrodošla ja,pri meni je blo pa zdej tako,da sem jo imela 11.dec. in dobila sem jo spet včeraj,sej je to dobra novica-lahko, da se mi ciklus ureja,od decembra naprej sem pila krvomočnico,tko da po moje je tud to kej pomagalo.....probaj lahko ti pomaga ublažiti te težave in boš zagledala +!Ta mesec bi bla bolj vesela da je neb dobila ker mam lih za napregled it,pred HSG in se mi bo zaradi tega vse zavleklo...ko sva se z dr.pogovarjala je reku,da jo bomo sprožil s tbl.zdej pa bom mogla do februarja čakat,ds spet pride če sploh pride.....eh,nikoli ni prow.....upam,da se bo klub temu vse uredilo...papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2012 10:59:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?