|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neprijetni krči
14.7.2010 11:50:46   
teja28
sem v 38 tednu nosečnosti in zadnje čase občutim, predvsem ponoči, zelo neprijetne krče v spodnjem delu trbuha,bolečina pa se nato seli vse do kolena. Občutek je tak, kot da bi si pretegnila mišico, ali nekaj podobenga. krč nato vztraja nekaj časa in počasi popusti. je imela še katera podobne težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neprijetni krči
14.7.2010 12:51:15   
urshak
Pa se ti ne zdi, da bi to lahko bili popadki?

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2010 12:57:29   
Hely80
Zdravo,

tudi jaz sem v 38. tednu in se mi dogaja podobno, ravno ponoči ko se obračam dobim močne krče v spodnjem delu telesa. Bolečina pa se ne širi navzdol. Včasih že res upam, da bi bili popadki, vendar potem vedno izginejo. Predvidevam da so to lažni popadki. Malo bova morali še potrpeti :).

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2010 13:01:26   
teja28
user posted image   ja, tudi jaz že počasi upam, da bi bilo to to, ker je že res težko prenašati tale ogromen trebuh. mogoče se kaj res že počasi pripravlja, samo ni pa ravo prijetno...že tako nič ne spim, potem pa še ti krči user posted image  

(odgovor članu Hely80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2010 13:10:31   
Hely80
Sploh ne veš kako zelo te razumem user posted image . Pa še ta vročina. Vsakič ko mezgrabi ponoči krč  si mislim, prosim še enkrat čez 5 min pol pa zopet nekaj časa nič. Čeprav več ni daleč do konca se mi zdi, da je pred mano še zeloooo veliko.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2010 13:15:28   
teja28
ja, tile dnevi, tedni do konca se reeeees vlečejo. pa doma imam še enega dvoletnika, ki mu je baš vseeno, da ima mami ogromen user posted image

(odgovor članu Hely80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2010 13:19:27   
teja28
trebuh. sem pozabila napisat user posted image

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2010 13:34:08   
Hely80
Tudi to mi je znano, samo, da imam jaz doma tri, hčerko staro 9 in moževa otroka stara 10 in 6, ki pa nista navajena, da morata kaj pomagati ali pa sama narediti in bosta na počitnicah do konca avgusta, ker je mamica rekla, da rabi fraj user posted image . (aja pa še to, babice nas in vnukov ne povohajo) Čeprav vem, da pa je malega otroka potrebno nonstop pedinati, ker si ne more vzeti niti pijače sam , se mi kar smiliš. Saj bo hitro minilo, tako me vsi tolažijo, upam, da tebe to kaj potolaži.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2010 13:36:26   
teja28
ja, res odštevam in se veselim user posted image   vidim pa, da tebi tudi ni lahko, četudi so otroci starejši. bova zmogli user posted image  .... ni kaj.

(odgovor članu Hely80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2010 13:39:04   
Hely80
Seveda bova zmogli!!!!!!!!!!! Zdaj nama je malo težje, ko se ne moreva prav premikati, potem pa bova zopet v formi. Žalm ti, da ti hitro mine in čim hitrejši porod.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2010 15:17:29   
mamamajča
Punce, ki ste to pisale- najbrž ste že mamice. ali?

Za vse, ki boste še prebrale- jaz sem vedno mislila, da so popadki bolečine v trebuhu. pri meni so bili popadki točno to, kar ste ve pisale + bolel me je še križ.
Srečno!

(odgovor članu Hely80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?