Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 10:25:16
|
|
|
|
superfly
|
Hi, jaz sem jo kupila v DM. stane pa okrog 1700 sit. lps
|
|
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 10:28:43
|
|
|
|
Moyca_
|
v DM so rekli da nimajo:zmeden:
|
|
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 10:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem jih sicer kupila v toys'ur'us..so ful fine k so čist čisti bombaž ne neka folija da otrok ne švica. bombaž je tko gosto tkam da nič ne prepušča pa lahko ga pereš na 90*. niso ble pa ne vem kok drage. 7 jurjov zihr ne lp, lara
|
|
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 10:33:19
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem jo kupila v Soča Medico. Je z ene strani plastična, z druge pa iz blaga, da otrok ne leži samo na plastiki, čeprav je rjuha vmes. Imajo različne velikosti. Vendar se ne spomnim, koliko je stala (okrog 3-4 jurje??????)
|
|
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 10:35:14
|
|
|
|
superfly
|
A res? Po moje pojma nimajo kaj majo in kaj ne. :grrr: Jaz sem jo slučajno našla, tam ko imajo tudi podloge za previjanje za 1X uporabo. Mogoče mislijo da gre za previjalno podlogo. Po moje bo najboljš, da sama pobrskaš tam kjer so te plenice in podloge. Te trgovke itak največkrat ne vedo za kaj se gre. Je zapakirana v foliji, ampak se nes spomnim več kaj piše, mislim pa da je tud slikca na foliji. Pa probi mogoče v kateri drugi poslovalnici. Upam, da boš našla :) lps
|
|
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 10:50:26
|
|
|
|
Špacka
|
V Baby centru imajo od Racmana podloge, jo imamo in sem zadovoljna.
|
|
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 11:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem jo kupila v lekarni, Moyca. In cena je bila 2.600 SIT, ful kompaktni material. In ni za enkratno uporabo.;)
|
|
|
|
nepremočljiva podloga za jogi 26.8.2005 11:53:26
|
|
|
|
dinika
|
Diafit. trgovina z ortopedskimi pripomočki 1800 sit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?