Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola. Upam, da ste dobro:) Naša je stara 7 mesecev in pol, pa še vedno kaka nepredelan korenček (vsakič manj). Imamo pa 3 obroke goste hrane že kar olala časa. Ne sekiri se, ko boste jedli špinačo, bo kakec zelen, pa po brokoliju tud.:) Pa jabolček bo tud pršel še nepredelan ven sprva. Uživajte na zasneženem koncu Notranjske:)
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:10:29
|
|
|
|
andrejkam
|
Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večja
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večja
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:34:40
|
|
|
|
katra55
|
To je čisto normalno.
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:35:05
|
|
|
|
Elvircek
|
Naš ima 7 mesecev in še vedno tu in tam pride kaj celega ven. Tako da brez panike. To je povsem normalno.
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:55:47
|
|
|
|
kat007
|
Oj... Hvala punce, ste me potolazile... Ja, Didlinaa smo super, vsak dan nekaj novega, kot npr. korencek :) Ta z rozino je bla pa zmagovalna.. hehe.. si me nasmejala..
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 16:14:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?