Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
neporočena bodoča starša- očetovstvo 25.7.2005 15:10:33
|
|
|
|
Nika27
|
Pri nas je blo isto. Če bi bla pametna, bi šla že pred porodom na matični urad in vse uredila, ampak sva kar čakala, tko da je detece prej privekalo na dan. Potem sem šla pa lahko drugi dan, ko sem bla doma, vsa šivana in čudna, podpisovat papirje! Pojdita že prej, ker brez priznanja očetovstva (ki ga mora podpisati tudi mami) partner ne more koristiti očetovskega dopusta. Torej: pojdita na matični urad v vaši občini!
|
|
|
|
neporočena bodoča starša- očetovstvo 25.7.2005 15:58:30
|
|
|
|
tajčy
|
Midva sva to uredila na CSD pred rojstvom otroka. Vedeti moraš PDP, kako se bo otrok pisal in v kateri porodnišnici se bo rodil. Oba podpišeta izjavo in to je to. Izjavo oče predloži k zahtevku za očetovski dopust. Pa srečno!
|
|
|
|
neporočena bodoča starša- očetovstvo 25.7.2005 16:45:04
|
|
|
|
CatJa
|
Midva sva ocetovstvo urejala teden dni po porodu in moram rect, da ni bilo nobene "papirnate bitke" niti kaksrsnihkoli neprijetnosti za oceta :zmeden: Ce mu je pa neprijetno hodit na CSD, se pa porocita, simpl, a ne?
|
|
|
|
neporočena bodoča starša- očetovstvo 25.7.2005 21:25:59
|
|
|
|
maya_slo1
|
Očetovstvo lahko uredita pred rojstvom otroka. Midva s partnerjem sva to uredila, ko sva šla po papirje za paket, očetovski dopust,..in te stvari.
|
|
|
|
neporočena bodoča starša- očetovstvo 27.7.2005 15:38:37
|
|
|
|
lev76
|
Če sem vas prav razumela lahko to narediš kak mesec pred rojstvom in ni potrebe hitet kaj prej, a ne?? Je torej dovolj zgodaj,... lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?