|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neoprenske kopalke?
11.1.2006 9:11:24   
tjasa10
Zanima me , če ima katera  kopalke iz neoprena za dojenčka?
Jaz bi jih kupila za mojo malo, če jo nebi preveč otesnjevale.
Nevem, ali so za punčke boljše od kopalnih pleničk.......mislim zaradi zaščite spolovila.....saj veste klor pa te stvari.
Pravijo, da lahko vpliva na neplodnost ta klor,....če je to res?

Hvala za pomoč!
user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neoprenske kopalke?
11.1.2006 9:19:25   
Tiamo
Hy, jaz jih uporabljam, ker hodiva na plavanje. Pleničk za kopanje nisem probala, zato ni ne znam odgovroit. Sem pa kupila hlačke št.80, moja mala ima zdaj št. 68, so ji malo prevelke, ampak zategneš pas in zavihaš hlačnice...pa so ji prav. LP tia74

(odgovor članu tjasa10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 9:26:07   
Anonimen
neoprenske kopalke so totalno brezvezne in zame prava nategancija organizatorjov tečajev. mi smo dal 2 tečaja skos v navadnih pleničkah za enkrtno uporabo -plavalnih seveda. zdej k je hodila že na plavanje za malčke pa kr v navadnih kopalkicah.
fora je da, voda povsod pride zravn splovila. te hlače niso vodotesne, glih tko voda zadi pride, pa glih tko urin vn priteče izpod njih. samo drekec zadržujejo tko k pa pleničke plavalne. zato ti iz lastnih izkušenj povem da boš 5 jurjov al kok že soi samo preč vrgla!

(odgovor članu tjasa10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2006 10:31:44   
Anonimen
Se strinjam z Laro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2006 10:42:45   
sazi
Moj nečak ima neoprenske kopalke, pa ne zaradi vodotesnosti ali česa podobnega, ampak da lahko v miru čofota po vodi, pa ga ne zebe, pa še pred soncem je skoraj cel skrit.
Fora v neoprenu je vedno v tem, da se napije vode, ki se s temperaturo telesa segreje in potem se telo ne ohlaja več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2006 10:47:02   
Anonimen
Fora v neoprenu je vedno v tem, da se napije vode, ki se s temperaturo telesa segreje in potem se telo ne ohlaja več.

Ja, če "tesni", kot pri potapljačih, če pa vedno znova prihaja voda za te kopalke, potem pa ne. Pa itak naj bi bila voda, v kateri se kopajo dojenčki, topla. Ne taka kot pri potapljačih, ki zato res rabijo neopren.user posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2006 10:51:24   
sazi
Malemu so bile ravno prav in so bile res oprijete. Kopal se je pa v morju, kjer res ni preveč toplo za neskončno namakanje.
Se pa strinjam, da je verjetno za v bazene precej nepotrebno, saj bi morali biti ogreti na primerno temperaturo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2006 10:59:55   
niki5
se strinjam s sazi.. tudi to se mi zdi izredno čudno, da nekateri po dve številki večje kupujete.. Pri plavanju na DIFu pa je voda 34 stopinj (vsi vemo koliko je temeperatura vode ko doma otroka kopamo), kjer je temperatura višja potem dodajo več klora, pri prej omenjeni pa je že zaradi same telovadbe voda te temperatura. Meni ni žal da sem jih kupila..

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2006 11:07:28   
Anonimen
34 stopinj je pa čez glavo, a ni? Da bi pa kratke hlače otroka obvarovale klora ... ne vem, no.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2006 14:17:19   
bobek05
Jaz sem jih tudi kupila... je pa res, da verjetno s tem veliko zaslužijo... user posted image V naši skupini so jih VSI kupili, pa mislim, da skupino pred tem tudi... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2006 17:13:23   
pravljica
fora v neoprenu je res, da telesu ohranja toploto...ampak če bi probale takšne hlače sebi oblečt (pravo št. seveda, ne 2 št. prevelike), potem bi videle, da user posted image  nikakor ne bi spravile v njih, ker mora bit to tako oprijeto, da potem komaj dol dobiš user posted image ...finta je v tem, da voda ne sme krožit...hlače se napijejo in voda, ki pride do telesa se ogreje, ne sme pa krožit!

Zame je to en sam nateg, s katerim nekdo lepo služi. Mi se veliko kopamo in so plenične kopalke čisto ok...ko porabimo paketek, gremo na prave kopalkice. Aja, pokakal se ni v vodi še nikoli.

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2006 22:01:03   
katja pv
Midva sva bila danes prvič na tečaju plavanja za dojenčke. Kupila sem kar kopalne pleničke - Pampers in so čisto OK. Neoprenskih se mi ne splača saj mali tako raste, da bi v treh mesecih kolikor traja tečaj (10 obiskov) lahko dala te kopalke kar naprej saj bi mi bile poleti, ko gremo na morje neuporabne. Definitivno vržen denar v smeti. Glede na to da je Matija star 6,5 mesecev se za podhladitev v bazenu pri 32-34 stopinjah ni za bati. V bazenu sva bila cca 20 minut za začetek in ni kazal nobenih znakov, da bi mu bilo v kopalnih pleničkah hladno. Poleg tega po uporabi kopalne pleničke kar strgaš in jih tako zelo preprosto odstraniš. Priporočam.

Katja

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.