Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 3.10.2007 9:49:48
|
|
|
|
anitaz
|
Poskusi Astonish žajfico-čudežno milo. Meni spravi vse ven.
|
|
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 3.10.2007 11:41:33
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Poskusi Astonish žajfico-čudežno milo. Meni spravi vse ven. kaj res deluje, jaz bi jo tudi rada sprobala, sam kje jo pa kupiš? v mercatorju ?
|
|
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 3.10.2007 13:06:20
|
|
|
|
debeluška
|
Pozdravljena! Madeže od čokolade spraviš dol s cetom od limone. Za madež od banane pa daj na majčko malo varikine, še boljše pa bo če boš dala celo majčko v vrikino in sigurno rata bele barve. Če pa imaš vse stvari bele pa vse namoči v varikino in bojo sigurno ratali beli. Jaz na vse bele stvari če ne gre madež dol malo varikine in gre dol. lp
|
|
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 3.10.2007 15:59:17
|
|
|
|
Jessy
|
Če je perilo belo, potem daj v varekino. Meni so bele cunje še najmanj zaskrbljujoče, saj obstaja varekina oz. arekina. V en škaf nalij mrzlo vodo in prilij nekaj varekine ter pomoči majčko v celoti vanjo. Pustiš tako dolgo, da izginejo madeži, nato pa samo še v stroj s temi oblačili, da se znebijo vonja.
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 3.10.2007 23:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa sprobala že vse od najdenih nasvetov, kako ven spravit sveže ali stare fleke, pa nič ni pomagalo. Sploh ne štekam fore.
|
|
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 4.10.2007 7:36:28
|
|
|
|
saraja
|
Sem že včeraj hotela odgovorit, pa ni šlo. Jaz sem prejšnji teden kupilo sprejček proti madežem kar v Dm-, prav od znamke DM, na embalaži ne vem kaj točno piše, samo meni je neslo vse dol, imam prt za na mizo, ki je že 100 krat prepran, pa je še kar polno madežev, a zdaj je pa bel. Poskusi, saj cena ni velika proti drugim, dala sem okrog 1.50 evra!Je pa fajn za našpricat! Pa srečo
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 4.10.2007 8:37:20
|
|
|
|
šnucika
|
tega od DM sem sprobala,pa Omino bianco.....pa že trikrat...pa nič! verjetno je edina možnost še varekina.... ker je že zaprano. Največji hec pa je,da sem ravno z DM-jevim spravila vedno vse ven,tudi kri in paradižnik,pa mast z delovnih oblek...tako,da sumim,da je malo odvisno tudi od tkanine.
|
|
RE: neodstranjlivi madeži!? 4.10.2007 16:07:03
|
|
|
|
citrončica
|
ponavadi gredo sveži madeži kar ven, a problem so zaprani, še večji pa zalikani-ker jih s tem še fiksiraš, glede na različno sestavo madežev rabiš tud različna čistila, kar univerzalnega ni, za kemični je super lak za lase-a moraš flek do roba tkanine spravit na kak robček ali ga popivnat, pecilni prašek je super belilo, sicer sem pa jaz zadovoljna s temi malimi flaškami dr.bekman-za različne madeže razliučna čistila, češnje sem spravla ven s tistim za sadje, smolo tudi ...prav za vosek in še nekaj gor piše, sploh pa super je uni za kri odstranjevat, če so madeži sveži ali vsaj ne že oprani....
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.