|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neoVin plus DHA od milupe
6.1.2009 9:01:49   
loveforever
oj. a katera je te tablete in kapsule? to je kao prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere. sama sem na začetku jedla folno elevit,  zdj pa bi malo prešla na to,. pa me zanima če je katera uporabnica tega in če je imela kakšno posebno reakcijo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neoVin plus DHA od milupe
6.1.2009 9:04:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

oj. a katera je te tablete in kapsule? to je kao prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere. sama sem na začetku jedla folno elevit,  zdj pa bi malo prešla na to,. pa me zanima če je katera uporabnica tega in če je imela kakšno posebno reakcijo

pozdravljena. Jaz sem jedla te tablete,prve tri mesece user posted image  in mi niso odgovarjaleuser posted image . Sama G. mi je rekla da zaradi folne kisline..in da če jih ne prenesem jih naj opustim.. JAz sem bruhala po njih redno, ko sem jih morala pogoltnit..user posted image  ne vem zakaj ampak men niso odgovarjale..
Imam še celo škatlo zapakirano doma..bom probala pol,ko bom dojila,..če bo kaj boljše user posted image

lp

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2009 10:34:30   
maca m
Jaz sem najprej tri mesece jemala tifol, potem mi je pa G vetovala Neovin. Najprej sem jih jemala vsak dan, pol sem pa  lena ratala sem jih pa vyela, kadar sem se spomnila.  Nisem mela pa nobenih reakcij.  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2009 11:23:32   
dana
Jaz sem jih na začetku nosečnosti redno jemala, zdaj pa ko se spomnim. Meni ne povzročajo nobenih težav.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2009 14:35:48   
Najaa
Jih jemljem in mi odgovarjajo.
Če bodo pa tebi, boš morala pa sama ugotovit.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2009 14:37:17   
barika
Jaz jih jem, in mi odgovarjajo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 8:06:32   
borabara
men so super po elevitkih sem bila zaprata, jem jih redno in tudi pol jih še bom, ker jih priporočajo dokler dojiš!!

lp
nin@

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?