|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nenavadno
17.4.2005 12:23:10   
Tanyya
Punce pozdravljene!V sredo sem delala test z romedom,bila rahla črtica,včeraj s CB in bilo nič,danes zopet z romedom in tudi nič.Od zadnje :hudicek: pa že 51 dan.Nekje sem prebrala,da enim tudi ni pokazalo nič pa so bile :nosecka:,jaz pa sem zdaj bolj prestrašena kot :nosecka: Dejte mal pomagat,se je kateri tako zgodilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nenavadno
17.4.2005 12:53:01   
ronni
:metulj::metulj:
Res mi je žal,ker tudi tebi ne znam nič pametnega rečt,ampak zdi pa se mi ful obetavno.
Kaj pa ti misliš, da bi še lahko bil vzrok izostanka :hudicek:?
Upam,da boš končno zagladala ornk:modri::roza:!!!
Saška

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nenavadno
17.4.2005 12:55:24   
Anitka
Tannya tudi jaz ti ne znam nič kaj prida svetovat. Kaj pa laboratorij?

Upam, da si srečka nosečka in poročaj,

:pika:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nenavadno
17.4.2005 14:22:50   
KMALU
Na tvojem mestu bi sla k ginekologu, ker 50 dni, to je pa ze res veliko.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nenavadno
17.4.2005 15:43:36   
Tanyya
ja sej,50 dni je res veliko,tako da komaj čakam da bo ju3,da pokličem g in potem oddirkam tja.Naj povem še,da sem teden dni nazaj imela čisto običajne nos.znake,povečane dojke,hrana se mi je vsa gabila,fuj.Zdaj pa je to mimo,res me malo skrbi,drugače sem imela neredno :hudicek:,ampak nikoli tako dolgo.Bomo videli,vseeno hvala za odgovore,še vedno pa upam da mi bo g sporočila :nosecka::)

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nenavadno
17.4.2005 18:04:24   
girly
ena punca je v eni temi napisala,da ji je test pokazal šele 86. dan.tko da jst ti svetujem, da stopiš do G al pa v laboratorij, krvna preiskava stane 2.800,00 in je 100 %.če greš pa k G, te bo pa pregledala in bo takoj vidla.tko da pomojem je to najbolš, da tko nardiš.

pa :miska: da si :nosecka:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?