|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nenavadna črtica
14.8.2006 21:04:05   
Mannca
Ojla!
Danes zjutraj sem delala test za ugotavljanje nosečnosti s First Sign. Ponavadi se je takoj kontrolni okenc obarval in nato se je pokazala črtica, v okencu za nosečnost pa ni bilo ničesaruser posted image . Danes zjutraj pa je bilo ravno obratno - najprej se je obarvalo okence za nosečnost, in je to trajalo skoraj minutko - nato se je pojavila črtica prečno v kontrolnem okencu, kar je uredu, nato pa se je pojavila še prečna črtica v okencu za nosečnost. Ali se je kateri že zgodilo kaj takega - ne vem, kaj pomeni tale prečna črtica.
Hvala za odgovor in LP.
Manca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nenavadna črtica
14.8.2006 21:05:59   
Mannca
OJ!
Mal sem napisala narobe - sm takoj opazila. V okencu kjer je srček se je pojavila poševna črtica in ne prečna - kot naj bi se v primeru nosečnosti.

(odgovor članu Mannca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2006 8:31:31   
Minkaa
mislim da si user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Mannca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2006 12:49:57   
Anonimen
Če je ta poševna črtica ravna in jasna, potem ponovi test čez dva dni (načeloma je test pravilen, če sta obe prečni). Če je pa bolj zmazek in nekoliko "skrivljena" črtica, pa nosečnosti verjetno ni. Jaz vedno uporabljam ta test in vedno je v testen okenčku nekaj videt. Ko sem bila res noseča, se je pa pokazala jasna, močna in temno obarvana prečna črta še preden se je kontrolno okence obarvalo. Spraševala sem prodajalko DM-ja v Celovcu, zakaj je vedno nekaj videt in je obrazložila, da najverjetneje zato, ker je test narejen tako, da se najprej vse obarva roza, potem pač kaj barvila ostane... Tudi sama je potrdila, da je test pozitiven, če je črtica jasno vidna in obarvana temneje (bolj vijolično) in da testa naj nikakor ne gledamo pod različnimi koti in proti svetlobi, ker pri FS obrisi ostajajo...
Držim pesti, da ti nasledji pokaže jasni user posted image

(odgovor članu Minkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2006 14:32:54   
Mannca
Ojla!

Hvala za vaše odgovore! Sem takoj zjutraj naredila spet test (sem ugotovila, da imam še en test doma) in na žalost ni bilo user posted image user posted image .
Tko da še kar naprej upamo...

Lep dan,
Mannca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!