Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nenadzorovano bruhanje ter diareja 28.9.2008 8:47:17
|
|
|
|
emina83
|
živjo! jaz bi se na tvojem mestu šla malo k zdravnikom pokazat, glede na vse skupaj. če nič drugega te bodo dali na opazovanje ter na infuzijo, da ne dehidriraš.
|
|
|
|
RE: nenadzorovano bruhanje ter diareja 28.9.2008 12:05:47
|
|
|
|
M_mojca
|
se strinjam z emino! pojdi k dežurnemu ali pa kar direkt v bolnico, saj te morajo sprejet v takem primeru! srečno!!!
|
|
RE: nenadzorovano bruhanje ter diareja 28.9.2008 13:25:22
|
|
|
|
Doll
|
Fasala si virozo. Tudi zdr. ti ne more pomagati. pač za drisko vzemi linex,tekočine pa po žlički. Odrasli stežka dehidriramo zato,ker vemo da moramo piti ;) in se prisilimo ,za razliko od otrok
|
|
|
|
RE: nenadzorovano bruhanje ter diareja 28.9.2008 13:48:02
|
|
|
|
Nina00
|
Najverjetneje je res viroza. V primeru, da ti tudi tekočina v malih količinah ne ostane v želodcu, pojdi do zdravnika, ker v tem primeru tudi odrasli brez infuzije dehidrira.
|
|
|
|
RE: nenadzorovano bruhanje ter diareja 4.10.2008 22:38:44
|
|
|
|
caligula
|
tri dni preživela v bolnišnici, takoj ob sprejemu 2 litra infuzije, bila že čist dehidrirana. poskusla doma po žličkah pit, samo ustnice močit, vse! pa je vseeno začelo navzdigovati in mi žolč vn metati. tko da me je mati odnesla k zdravniku in takoj direkt na oddelek. zdaj sem v redu. :D je bilo pa tri dni umirajoče.
|
|
|
|
RE: nenadzorovano bruhanje ter diareja 7.10.2008 10:48:54
|
|
|
|
Shuka
|
caligula - pa si zdaj bolje, so kaj ugotovili vzrok bruhanja?
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.