|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemiren muc
8.2.2007 10:35:55   
pajčolanka
Doma imava s fantom enega nemogoče razvajenega mačka. Dobila sem ga preko tega foruma, lani maja rečeno je bilo da je star dobrega pol leta. To pomeni da je sedaj star dobro leto. Je hišni maček veliko pa je tudi zunaj, ko sva midva v službi, velikokrat pa si sam želi ven. Poleti se je naučil celo sam odpirati vrata user posted image In si sam odprl vrata iz hiše oz v hišo.
Ponoči je v hiši in večinoma ima odprat vsa vrata-dnevna-kuhinja-hodnik-najina spalnica. V dnevni sobi ima mačji wc-je zelo čist maček. Aja lani mislim da nekje junija sem ga tudi dala kastrirat.
Zadnje čase pa se dogaja to da postane ponoči nemiren nekje od 3.00-5.00 ure zjutraj hoče po vsej sili ven. hodi k nama na posteljo in nazaj k vratom. vmes še malo na okensko polico če imava slučajno rolete gor. in tako dolgo "teži" da ga eden od naju napol v snu spusti ven. skače v vrata, poskuša jih odpreti-seveda ponoči zaman ker so zaklenjena...evo zadnjič sem ga ob 4.00 zjutraj spustila ven, zato da sem lažje spala naprej.
zanima me od kod mu takšno obnašanje? In to zadnji kaj pa vem mesec dva...
naj omenim še to da imajo pri obeh sosedih mačke-obeh spolov ki noč preživijo na zunaj. Jasno imajo urejeno toplo ležišče vendar so zunaj. Mogoče oz. meni najbolj verjetna razlaga mi je ta da pač sliši mačke in zato sili ven. Doma pa smo malo ven iz mesta na deželi vendar nimamo kmetije.

< Sporočilo je popravil pajčolanka -- 8.2.2007 10:36:17 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemiren muc
8.2.2007 13:14:55   
Samoyedka
Mogoče mu še malo delajo hormoni, ker menda kar nekaj časa traje, preden se mačkoni nehajo obnašati po "mačje". Tudi pri naših dveh je trajalo par mesecev in smo imeli kar probleme, ker sta se gonila in markirala po stanovanju. No, zdaj je mir in sploh ne silita ven, narava ju ne kliče spomladi user posted image , ne markirata...skratka, imamo se fajn user posted image Mogoče je pa to?

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 13:19:19   
Anonimen
Ne more biti to, če je pa kastriran. Pa stranišče ima tudi notri. Hm, pojma nimam.

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 13:37:50   
pajčolanka
aja mačka nisem dobila na RR ampak na enem drugem forumu kjer sem postavila enako vprašanje in sem samo skopirala post še sem. So mi pa tam na drugem forumu pač rekli nj se navadim na to, ker so mačke nočne živali in sedaj ko se zunaj vse počasi prebuja tudi mačke želijo ven.
Evo danes je biu pa celo noč zunaj sedaj pa že od zgodnjega dopoldneva ko je prišel v hišo spi kot ubit. Lahko ga nosim po stanovanju kot plišasto igračo pa ga ne gane ker je preveč zaspan da bi ga to motilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2007 13:40:36   
Anonimen
user posted image , eni mački so res hecni. Face.

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2007 14:06:02   
pajčolanka
ja so face ja ko moraš ob 4.00 zjutraj vstat it po stopnicah in odpret vrata. in pol nazaj zaspatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2007 20:23:22   
Anonimen
Oh, to je še malenkost. S psom moraš pa npr. ob 4. zjutraj ven in potem se šetaš in čakaš in čakaš in čakaš, s trenirko navlečeno prek pižame, komaj kaj vidiš in zebe te kot mačka, medtem ko pes pridno muli travo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2007 21:26:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Oh, to je še malenkost. S psom moraš pa npr. ob 4. zjutraj ven in potem se šetaš in čakaš in čakaš in čakaš, s trenirko navlečeno prek pižame, komaj kaj vidiš in zebe te kot mačka, medtem ko pes pridno muli travo.

.. po moznosti zmrznjeno travo, sam da je trava .. se prej pa ti pobruha pol stanovanja .. in ob 6h zjutraj ponovi vajo. Juhej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2007 21:54:28   
pajčolanka
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

.. po moznosti zmrznjeno travo, sam da je trava .. se prej pa ti pobruha pol stanovanja .. in ob 6h zjutraj ponovi vajo. Juhej!

no se strinjam, zato pa še vedno nimamo psa in po moje bm še zlo doug cvikala predn bo v stanovanju slišati pasji lajež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2007 22:12:33   
Anonimen
Eh, take malenkosti hitro pozabis. Takoj, ko se naspis user posted image  

Vse ostalo odtehta take in drugacne nocne dogodivscine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?