Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Gwendy, veš da sem bila prepričana, da si nosečka, ko sem odprla in opazila najprej samo slikico. Potem pa sem bila kar malo razočarana, ko sem vidla, da gre "samo" za ovulacijski test. Ko pa sem vse prebrala, kar si napisala, pa sem postala spet ful vesela zate, ker nisem vedla, da do zdaj nisi dobila pozitivnega testa. Vem, da si testirala, vendar se ne spomnim, da bi rekla, da je skoz negativno. A je tako, da pri PCO so ovulacije bolj poredko, a ne? Joj, ti želim, da še ta mesec zagledaš plusek na CB čez 14 dni!!!! Ker zdaj se ti bo končno zgodila ovulacija. A si meriš tudi temperaturo? Če bo res prišlo do ovulacije (in verjamem, da o tem ni dvoma!!!), se ti bo čez dan, dva, tri morala dvignit! Te testki so res zakon, vsaj meni! Srečno Gwendy in si v mojih mislih še naprej... Oj, Giotti, kako sem se raznežila. Ti vedno znaš ... si pa tudi jaz želim, da bi bil končno tudi N test pozitiven in ne samo O. Ja, moji O testi so bili že prej tam-tam pozitivni, ampak nikoli še ni bilo tako nedvoumno. Saj je G rekla, samo nisem ji čisto verjela. Današnji UZ je bil pa malo manj spodbuden. Kot prvo so me narobe naročili (kljub temu, da sem sestri povedala, kdaj je zadnja M ), da ni prav v redu videla, ker bi me morali naročiti tik pred naslednjo M, da bi bila sluznica že čisto oblikovana. Zato moram priti ponovno tik pred M. Je pa načeloma vse v redu, samo na vrhu maternice je nakazana pregrada. O tej bo pa lahko več rečenega šele, ko bom šla na kontrolo, ko se bo bolj videlo. Ampak upam na najboljše. Da je čisto micena pregradica, ane. Aja, temperature pa si ne merim več, ker enostavno prezgodaj vstajam in sem čisto preveč zadeta, da bi še to počela... Kaj čmo. Testek pa res. Mislim, da bo jutri totalna akcija pri nas. Hvala še enkrat Giottka, pa tebi tudi čim prej en veeeeeeeeelik plus. Al pa dva... Lp punčke, hvala, ker berete.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|