|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekakšen presejalni test...?
16.12.2005 8:14:14   
Lorena
user posted image dobro jutrouser posted image

Včeraj na pregledu je bilo vse O.K., samo me je naslednji teden napotila v laboratorij, češ da je potrebno opraviti nekakšen presejalni test....pa nek cukr bom morala prej spit...user posted image  

Zanima me, ali je ta test za vse?

saj bi napisala koliko sem noseča, pa sem včeraj videla, da je G v materinsko k. zapisala teden in pol manj kot sem mislila jaz ( vsakič nekako ''narobe'' zapiše te moje tedne in dneve...)

Zadnjo M sem imela 26.6., po mojih izračunih sem v 26.tednu (25t, 6/7- vsako soboto prehajam v naslednji teden), po njenih pa 24t, 3/7.

Lahko katera kje preveri koliko sem pravzaprav noseča? user posted image
Ni pa delala UZ, da bi lahko na podlagi tega določila kao manjšo starost. In do sedaj je z user posted image vse super user posted image user posted image user posted image

Hvala, če se bo kateri dalo odgovorit!user posted image  pa lep dan in še lepši vikend
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekakšen presejalni test...?
16.12.2005 9:51:41   
darjatimci
Glede na to,da boš morala spit cukr bi rekla,da je to testiranje za sladkorno,ko si bila na UZ morfologija se ti po tistem termin poroda bolj natančno določi, vedno so pa odstopanja,malo je takih ki rodijo točno na določen termin.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2005 10:29:35   
sazi
Presejalni test za sladkorno pa ni za vse. Delajo ga pri tistih, pri katerih je večja verjetnost, da se jim pojavi in potem še pri naključno izbranih nosečnicah. Jaz tega testa nisem imela, poznam pa nekatere, ki so delale test, pa niso imele nobenih predispozicij za sladkorno. Takoda, kar mirno na pregled. Če bi G kaj sumil, bi ti že povedal vnaprej.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2005 11:22:37   
Dejča
Jaz sem ga tudi delala, pri moji G ga naredi vsaka user posted image . Nobene panike ni potrebno zganjati, je samo preventivno, je pa ogaben kot user posted image , saj je sladko, da te kar skupaj vleče.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2005 23:15:20   
Anonimen
Presajalni gre verjetno za sladkorno, če je v tej starosti, pa sladkor omenjaš.
Glede tednov nosečnosti, pa bi morala tvoja G malo prej to napisati. Pri nas je bilo tako, da je bil user posted image od vsega začetka 1 teden večji. Zato mi je tudi PDP premaknila za 1 teden nazaj.
Večji kot je otrok, težje se natančneje ugotavlja starost. najbolj je tam nekje pred 1' tednom, ko so odstopanja minimalna(se pravi vsi zarodki, pri tej in tem tednu so tolk in tolk veliki).Potem pa je to vse težje.user posted image Tako da o tem ti ne bi vedla svetovat.user posted image

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?