|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj za popestritev
19.10.2007 17:16:12   
Anonimen
Hey
Zanima  me kak je kaj z kakšnimi vibratorčki med nosečnostjo? Pač včasi je treba malo popestrit sex, ane. user posted image  Ginekologinjo mi je malo noro spraševat, ko bi me mela za neko spolno obsedenko, mi pa smo si malo bolj domači tukaj ne user posted image  Vprašam vas kaj msilite med nosečnostjo vibrator da ali ne, pa kakšna španska muhica pa to :), a bi lahko kaj škodlo plodu?

in še eno vprašanje, kaj kaj priporočate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj za popestritev
19.10.2007 17:34:53   
daddy
  Kar se tiče vibratorja, ni nobenega razloga, da ga ne bi uporabljala. Španska muhca, e tam je pa že kemija. Torej velja tisto - pred uporabo natančno preberite navodilo, o tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom ( v tem primeru lahko tudi kar s prodajalcem/ko v Venera shopu ) user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 17:42:13   
Anonimen
A pa tale muhca sploh kaj deluje????Mislim , jaz bi  sam ne bi rada denar stran vrgla, če je brez vezeuser posted image  

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 17:46:20   
daddy
  Najbolje boš potešila radovednost, če boš probala .... ampak jaz bi ti vseen rekel, da počakaj do konca nosečnosti ( ziher je ziher ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2007 19:06:12   
srki
Daj ti rajši svojega partnerja malo bolj pobezaj, ne pa špansko muhco pit ali jest (saj še vem ne, kako se jo uživauser posted image ). Vibrator pa ja, zakaj pa ne, saj ni kaj dosti drugačen od penisa-naravnegauser posted image user posted image .

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 20:45:08   
Blejka26
moja sestra je enkrat probala špansko muhco toda pravi da ni bilo učinka,da je škoda denarja..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 20:48:18   
Anonimen
Vibrator pomoje ni panike, muhce pa nebi. Itak ne delujeuser posted image . Če ni v glavi(domišliji) tud v tabletki niuser posted image .

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 21:14:59   
Anonimen
Ah neee, ne jemat tabletke zato, da bi ti dogajalo- sploh pa med nosečnostjo ne! Vibrator pa mirne vesti user posted image
Uživajta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2007 10:20:27   
najina pikica*
uf jst tut nism za vnos kemije,pa še med nosečnostjo user posted image kaj pa veš,bol počakat,da pol nebi kej obžalovala!
vibrator pa....moj prijatel bi temu rekej "uf ORGAZMIČNO" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2007 10:38:53   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Vibrator pomoje ni panike, muhce pa nebi. Itak ne delujeuser posted image . Če ni v glavi(domišliji) tud v tabletki niuser posted image .

Se strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?