|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj vprašanj?
3.4.2006 17:37:06   
Anonimen
Bi vas motilo, če bi bil vaš pratntnar veliko predebel(50kg) in bi bil neurejen? In če bi vas-v kakšni meri? Bi zaradi tega drugače gledali na razmerje, bi ga vse to ogrozilo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj vprašanj?
3.4.2006 17:38:50   
Anonimen
ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 17:48:43   
Gina
Predebel? Ne, nikakor me ne bi motilo. Presuh? Ful bi me motilo, to mi je grdo.

Neurejen? Kaj misliš pod tem izrazom? Mene ne bi nič motilo, če bi v starih trenirkah okrog hodil. Bi me pa ful motilo, če se ne bi umival vsakodnevno, če bi imel umazane obleke, smrdeče, pa če bi imel mastne lase kar naprej. Najbolj me moti zanič človeški vonj, to bi zihr ogrozilo mojo vezo, druge od teh reči mi pa niso pomembne, dokler mi je človek lep. In kot vidiš, mi je človek lep tudi, ko je debel in nezrihtan(razen če bi bil izrazito neproporcionalen, kakršnega pa ne bi izbrala že na začetku, ker mi je to pomemben faktor) - ampak to je moja vrednota, nimamo vsi istih želja in potreb.  

Ja, tudi mene bi motilo, če zato ne bi bil mobilen, da bi potem ves čas samo ležal nekje brez energije. Ampak teža ni nujno povezana s tem, poznam več okroglih ljudi, ki jim nič ne manjka mobilnosti niti energije.

< Sporočilo je popravil Gina -- 3.4.2006 18:00:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 17:51:42   
Primoza
Da. Pa ne zaradi videza ampak zaradi mobilnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 17:52:04   
total
Bi me motilo,oboje.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 17:55:15   
Marogica
Predebel? Niti ne, odvisno. Neurejen? Ja

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 18:17:57   
Cikica
Ja bi me motilo

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 18:30:23   
mojcadamijan
Neurejenost me rahlo moti, teža me nebi nikoli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2006 18:31:38   
Anonimen
Mene tudi teža po moje ne bi, smrad pa.

(odgovor članu mojcadamijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2006 18:36:49   
Dejča
Bi me motilo - sploh pa 50 kg - oprosti, tak me najbrž niti ne more dohajati - prav tako bi me, če ne bi bil urejen. Tudi sama se ne bi počutila dobro, če bi bila predebela ali neurejena in tega tudi pri partnerju ne bi tolerirala. Tudi med nosečnostjo sem pazila, da sem bila urejena in nisem hodila naokrog kot vreča, zato tudi takega partnerja ne bi gledala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2006 18:39:05   
Taras
Neurejenost definitivno bi me. Teža pa odvisno.
Sicer pa je vse odvisno od tega ali bi me sploh privlačil ali ne. Neurejenost me odbija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2006 19:14:29   
lenika
Kar se tiče teže je tako, če bi imel 50 kg preveč bi me gotovo motilo. Pod neurejenost si razlagam umazanost in to bi me tudi sigurno motilo.

(odgovor članu Taras)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2006 19:16:48   
jasnika
Odvisno kakšen bi bil ko bi se spoznala!!!!!!!!!!!!!!!!!Siceer pa mislim, da če se 2 resnično ljubita in podpirata, da se tud glede teže da pogovorit in malo motivirat partnerja.Neurejen????Dokler se umiva in ne smrdi je zaradi mene še tako zanič lahko oblečen ali pač kaj si mislila ti.Moj ima nekaj kg preveč, ampak me sploh ne moti saj je drugače resnično super dečko..user posted image

(odgovor članu Taras)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2006 19:37:59   
dory
Debelost se ze resi...ampak neurejenost...bljak...tega ne bi prenesla...sploh smradu ne...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2006 19:48:18   
tinica
ja, oboje

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.4.2006 19:54:34   
Pupica
Čisto odvisno zakaj bi bil debel. Ker bi se zanemaril. Potem JA!
Če bi bilo to bolezensko potem pa ne.
Neurejenost. VEDNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.4.2006 19:59:21   
Annny
Enako kot pupicauser posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.4.2006 20:48:01   
vampirka
Če bi moj imel 50kg preveč, me itak ne bi uspel sledit user posted image ! Lažje bi bilo, če bi bil moj hobi obiskovanje restavracij in gledanje tv...tako pa sva oba aktivna športnika in vštric s tem gredo tudi kilogrami!

Načeloma me moti samo pomanjkanje osebne higiene pri ljudeh...ostalo se vse da preživet, če je le razlog za tem. Je pa pupica dobro povedala...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.4.2006 20:52:41   
mamči
Da bi bil toliko predebel, bi me motilo, ker bi se mu  v resnici lahko vsak čas orng na zdravju poznalo . Oviralo bi naju ziher tud pri tekanju za otrokoma, sprehodih, kolesarjenju, plavanju, vrtnih, hišnih opravilih...in še kje.
Sigurno bi ga močno vzpodbujala v zmanjšanje teže in mu stala ob strani.

Neurejenost, sploh če je še pomankljiva higiena me VEDNO moti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.4.2006 21:19:11   
*Karmen*
Če se pod izrazom neurejenost skriva nehigiena, potem bi me definitivno motilo. Kar se pa debelosti tiče: moj srčkek ni ravno debel, shiran pa tudi ne user posted image . Zame je enostavno najbolj seksi moški. In če so mi takšni všeč, zakaj bi se sekirala? Me pa blazno odbijajo moški, ki so bolj podobni pajkom kot dedcem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.4.2006 8:45:15   
Anonimen
Verjetno bi me.. 50kg.. je pa malo prevec zame..

Ce se nekdo zredi za 50 kg, to obicjano hkrati pomeni, da je tudi neurejen.. prevec nediscipliniran.. in nic ne skrbi za sebe.. torej ne more na nikogar..

Mogoce se je mozno bolezensko tko zredit.. in o tem ne govorim..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.4.2006 8:57:27   
mojamura
hehehe...podoben odgovor bom napisala ko v prejšnji temi...

plačaj mu mesec dni wellness centra....pa eno hudo bejbo mu plačaj s katero bo treniral aerobiko. čas posla bo ob 50 kguser posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.4.2006 9:26:45   
Anonimen
Kot pravi Tjazy. Če bi bil za 50kg predebel, bi me motilo. Tistih 10kg pa ziher ne. Če pa bi bil umazan, bi me vsekakor motilo.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
4.4.2006 9:44:49   
wanabe
50 kg bi tudi mene sigurno motilo. Pa tudi presuh mi ne bi bil všeč.  Neurejenost pa, da sploh ne govorimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.4.2006 9:59:53   
CatJa
Menim enako kot Tjazy.

Že v štartu si ne bi izbrala (pre)debelega partnerja, ker me to pač ne privlači, če pa bi se recimo z izhodiščne teže okol 80 kg (z)redil na +50, nekaj ne štima z njegovim zdravjem in bi mu pri tem vsekakor pomagala. Neurejenost? Odvisno ali gre za (ne)oblačenje po zadnji modi in zamujanje k frizerju user posted image  To človek malce tolerira. Nehigiene vsekakor ne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu wanabe)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!