Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA 24.10.2007 16:33:41
|
|
|
|
san
|
po moje je najbolje, da čim manj premišljuješ o negativnih stvareh in se ne obremenjuješ z vsemi čudnimi stvarmi. pač delaj tisto kar lahko, tako kot tebi paše in uživaj v nosečnosti. glede stegovanja so včasih govorili, da se otroku popkovina okoli lahko zavije, ampak to je tam do 24. tedna, ko ma še plac, pol pa ne več. pa otrok se že sam tako preobrača v trebuhu, da se mu kvečjemu od tega lahko popkovia okoli vratu ovije. bolj je težava pri stegovanju pri kakšnem težkem opravilu, ki bi trajalo več časa, več ur, ker bi se lahko npr. posteljca odluščila. ampak, to niso gospodinjska opravila. vsakdanja opravila pa lahko brez težav opravljaš tako kot do sedaj (če nimaš prepovedi s strani G, da bi bilo kaj rizičnega s tvojo nosečnostjo, seveda) lp in lepo nosečnost ti želim s
|
|
|
|
RE: NOVA 24.10.2007 17:03:30
|
|
|
|
silvya
|
Ne misli na slabe stvari. To z obešanjem perila pa je meni čisto mimo. Verjemi, da so nekoč verjeli v marsikaj, ker si stvari drugače niso znali razložit. Nosečnost je nekaj lepega, in tako se moraš tudi počutiti, lepo in srečno.
|
|
|
|
RE: NOVA 24.10.2007 18:07:53
|
|
|
|
only_me
|
jaz sem vse normalno delala - vesla cote, peglala, sesala, gor brisala, se pripogibala, prenašala empare, polne vode (sem bla obsedena z delom). Pa sem rodila zdravega fantka, bla gotova v 2 urah, pa še šivov nisem fasala. (če je to zaradi tega, al pa je le naključje tako naneslo, ne vem ) Predlagam ti, da delaš tako, kot sta napisali silvya in san - nič se ne obremenjuj, ker je nosečnost res nekaj lepega (če poteka brez zapletov). Glede vaj pa ti ne znam svetovati, ker nisem kaj posebej telovadila - razen po hiši in okoli nje. Naj ti preostanek nosečnosti lepo mine, pa držim pesti za porod brez zapletov. Drugič pa kar pogumno - brez anonimnosti
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?