Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 4.8.2005 11:09:24
|
|
|
|
jazz
|
Pri nas ni držalo.
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 4.8.2005 11:29:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Lej, ti bom jaz napovedala s 50% verjetnostjo: al bo fant, al bo pa punčka:)-. Na UZ nekateri vidijo že na NS, velikokrat na morfologiji, pri meni v 30. tednu, nekateri pa tiščijo nogice skup do konca. Evo, pa maš:).
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 4.8.2005 11:43:31
|
|
|
|
Dada2
|
Preko metode na ringaraja.net je bil fantek. Šele pri 30.tednu mi je G lahko povedala da bo punčka in res se je rodila punčka.
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 4.8.2005 12:05:17
|
|
|
|
kofetek2010
|
pri meni pa drži :) po kitajski metodi se mi je prvič rodil :modri: sedaj pričakujemo :roza: UZ je pri obeh prav pokazal, pa tudi glede tistih testov mi kaže, da bo sedaj 80% :roza: sicer pa imam moža, ki dela po naročilu :)-
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 4.8.2005 12:12:28
|
|
|
|
mimica
|
Po metodi na ringaraji mi ni držalo, saj mi je napovedala :roza:, dobili pa smo luleka. Je pa mi moj ginekolog povedal na morfologiji t.j. 21. teden, da bo fantek.
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 4.8.2005 12:15:31
|
|
|
|
malika
|
To na RR mi je držalo prvič drugič ne! Pa še vse babe tukaj gor so mi napovedale punčko, tako da sem bila že 100% in šla po roza nakupih, potem pa smo dobili fantka 8):)-:)-:)-
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 4.8.2005 17:19:13
|
|
|
|
bobek05
|
Po kitajski metodi: :modri: Po babičinem mnenju (in ona se NIKOLI ne zmoti): :modri: Upanje moje mame in sestre: :roza: Po mojih občutkih: :modri: Po G: :modri: Rodila sem :modri: .. Meni so povedali za spol na morfologiji (v 24t)..
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 5.8.2005 9:58:05
|
|
|
|
Barbek
|
Pri meni je napovednik kiksnil. Napoveduje mi :modri:, nosim pa :roza: (sem bila na amniocentezi, tam je 100% točno).
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 5.8.2005 20:35:22
|
|
|
|
copek
|
Meni pa je G v 15 mesecu po UZ napovedal :modri: Zdaj pa me zanima ce ima katera izkusnjo, da se je G zmotil? Zlasti me zanima, ce je mozno, da se zmoti tako, da rece najprej :modri:, potem je pa :roza:. Obratno je verjetno bolj pogosto.. Saj vem da za prvega ni vazno, in seveda bom imala karkoli enako rada, ampak takooooo sem si zelela puncko, in RR jo je napovedal in vsi drugi napovedniki. Pa se moj obcutek.. Tako da sem bila kr malo iz sebe, ko je G rekla bingeljc. Kaksne so pa vase izkusnje?
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 7.8.2005 17:39:51
|
|
|
|
tajčy
|
Copek, možno je, vendar se raje sprijazni ... Pri meni je popolnoma enaka situacija kot pri tebi, le da sem sedaj že sprejela novico in se je veselim, sem tudi že nekaj nakupila v modrem.... res pa je težko odmislit špangice in kiklce in čopke..... no ja jaz imam vsaj par od prej, ti ba boš tudi še lahko imela tretjega, pa bo punčka ;) Lahko pa ti povem tudi za primer, ki se je zgodil pri mojih znancih, katerim je G. celo nosečnost zatrjeval, da bodo dobili fantka, na koncu pa se jim je 1. aprila rodila punčka, da jim ni nihče verejel... Lulček dostikrat zamenjajo s popkovino ali celo s prstkom, pri meni pa je G. videla testise, tako da ni več dvoma...... Želim ti (in sebi tudi) zdravega otroka.... Pozdravček!
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 8.8.2005 22:18:17
|
|
|
|
copek
|
Tajčy, hvala za odgovor in malo utehe.. Upanje umre zadnje, hi hi ;) Se mi včasih zdi, da se tukaj na RR bolj razumemo kot v "pravem življenu". Moja mama npr. kar ni mogla razumet, da sem tako razocarana.. Ampak tako je, ce dobis nekaj drugega kot pricakujes. Karkoli bomo dobile, bomo prau dobre mamice, ziher! Za zdrave otroke in srecne mamice torej! Pozdravcek
|
|
|
|
nekaj vprašanj glede spola otročička 12.8.2005 18:30:46
|
|
|
|
petarda
|
Živjo! Vem, da pozno, toda morda ti bo v tolažbo, da je moja prijateljica nosila dvojčka in od začetka so ji napovedali, da sta gotovo dva:modri:, in to vse do konca ko je rodila enega:modri: in eno:roza:, tako, da sedaj pravi, da je njeni :roza:, od njene silne želje lulek kar odpadel....tko da....nikol se ne ve... Pa karkoli že bo naj bo zdravo, mamica pa srečna! Jaz sem sicer v 26 t in nosim:modri:!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?