LuNa73
|
Japonci naredijo roboljubimca in plačajo trem ženskam da ga preizkusijo. Se spravi prva na preizkusnjo, ostane z robotom tri ure v sobi, na koncu pride nazaj vsa utrujena in reče da ne more več. Gre notr druga, zdrži 7 ur in pride ven čist fuč. Gre v sobo blondinka in je ni ven pa mine 7 ur, pa 12... Prteče čez 36 ur robot ven, takoj za njim pa blondinka in vpije: "Prekleta rit plehnata, a za bežat maš pa še baterije?" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ženska srednji let stoji pred ogledalom in jamra možu: "Gube se mi delajo na obrazu, joške mam povešene, rit je ogromna in debela, skratka vse bolj sem grda." Mož razmišlja kako bi jo potolažil in reče: "Ampak vidiš pa še odlično." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kmet se pritožuje: "Že tri dni spim v hlevu, krava pa še ni telila." Žena strupeno pripomni: "Ko te vidi najbrž misli da je že." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- V reki Savi so našli utopljenega policaja. V njegovem žepu so našli listek s sporočilom: "Kupi kruh, mleko, dva jogurta. Spotoma skoči pa še v Savo pogledat, če so pršle zimske gume" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mojca gre popoldan v mesto in se dolgo ne vrne. Janez jo besno čaka, mine ura dve ponoči, pa tri, ob štirih končno pride domov. Janez jezno vpraša kje je bila tako dolgo: "Zajebala sem se", pravi "Kako to misliš, zajebala?" "Tako kot ti, ko greš kartat, se pozno vrneš domov, pa praviš, da si se zakartal" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fata pere perilo pod slapom, ko iz slapa prleti kamen in jo ubije. Mimo Pride Mujo in reče: "Spet ta vodni kamen. Uničil mi je že dva pralna stroja v enem mesecu." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- V planinski koči je gneča, planinci spijo natlačeni na pogradih. Sredi noči začne 80 letni planinec kričat: "Babo! Hitro mi pripeljite babo! Hočem babo!" Oglasi se mladenič zraven njega: "Ata, lažni alarm, mojga držite." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Učiteljica prinese v razred dve steklenici in glisto. V eni ima vodo, v drugi alkohol. Glisto vrže v vodo in ta v njej veselo zaplava. NAto vrže glisto v steklenico z alkoholom, glista divje zamiga in umre. Nato učiteljica vpraša učence, kaj se lahko iz tega naučijo. Janezek veselo odvrne: "Pijmo alkohol, pa ne bomo imeli glist." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sveti miklavž se spusti skozi dimnik v neko hišo in zagleda na kavču prelepo dekle napol razgaljeno, kako brezskrbno spi. Poželjivo jo gleda in si misli: "Če se jo lotim, ne bom več svetnik, če jo pa pustim pri miru, pa ne bom več mogel skozi dimnik." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kaj je moški, ki vara svojo ženo? Svinja. Kaj je moški, ki ne vara svoje žene? Lena svinja.
|