LuNa73
|
Moz in zena sta se na 40. obletnico poroke skregala. Moz ji rece : "Ko bos umrla, ti bom dal na nagrobnik napisati - Tu lezi moja zena - mrzla kot vedno." Zena mu odgovori: "Ko bos ti umrl ti bom napisala - Tu lezi moj moz - koncno trd." ---------------------------------------------------------------------t Zakonski par je imel sest otrok. Moz je bil na to tako ponosen, da je zeno zacel klicati Mati sestih, cetudi je ona temu nasprotovala. Nekega vecera sta bila na zabavi in je moz zelel vprasati zeno, ce bi sla domov, zato je na ves glas zavpil : "Ali greva domov, Mati sestih?". Ona, vsa jezna, mu odgovori : "Kadarkoli zelis, Oce stirih!" --------------------------------------------------------------------- Moz, zdravnik, in zena sta se skregala pri zajtrku. On, ves besen, vstane in odide in ji spotoma zabrusi: "in v postelji si tudi zanic!". Po nekaj casa se je umiril in se zelel opraviciti, zato jo je poklical. Dolgo casa je zvonilo, ko zena koncno dvigne telefon. "Kje si bila tako dolgo?" "V postelji". "In kaj si delala tako pozno v postelji?" "Iskala sem drugo mnenje!" --------------------------------------------------------------------- Mamica tako sem zalostna, noseca sem,"pravi hcerka. "Kje si pa imela glavo, smrklja neumna!!" "Pod volanom!!!" --------------------------------------------------------------------- Poslovneza se pogovarjata. Prvi: "Se ti med seksom kaj pogovarjas z zeno?" Drugi: " Ne, mobitel dobim sele naslednji teden!" ------------------------------------------------------------------- Srecata se sosedi. Prva: " Gospa, pa menda niste kaj bolni, ze 14 dni vsako opoldne vidim zdravnika, ko odhaja iz vase hise." Druga: " Veste kaj, ko je k vam ves mesec hodil oficir, tudi nisem sprasevala, ali je vojna!" -------------------------------------------------------------------- Trije moski modrujejo, kateri ima bolj neumno zeno. Prvi pravi: Moja je tako neumna, da si je kupila avto, pa sploh ne zna voziti. Drugi pravi: Moja si je dala narediti trajno, ceprav je ze po naravi skodrana kot koder. Tretji pa pravi: Vesta kaj, moja je zabita ko noc. Ko je prejsnji teden sla v toplice, si je kupila tri zavojcke kondomov, ceprav nima penisa.
|