|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj dnevne počitnice
20.5.2009 21:55:01   
tažana
Z majhnim razpoložljivim finačnim kupčkom iščem  kratke počitnice na morju pa ne vem kje naj začnem iskat. Moja kmečka pamet mi pravi, da bom najugodnejše našla kakšen bungalov user posted image .
Šotor nam odpade, ker je sredina junija preveč riziko za hladne noči user posted image  avgusta pa se ne bom s trebuhom v šotor basala.

Ali kdo ve za kakšne ugodne varijante? (aja 2 odrasli in 3,5 letnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj dnevne počitnice
20.5.2009 22:09:10   
tažana
še nekaj sem razmišljala. A imajo kampi na razpolago prikolice za oddajo. Recimo, če bi hoteli iti v Vrsar v kamp, pa tam v recepciji sprašujemo za možnost nastanitve v prikolici?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2009 9:36:07   
borci
Zdaj imajo v večini kampov mobilne hišice. Poglej na spletnih straneh od kampov, pol pa lahko pokličeš al pa po maillu kontaktiraš. Junija za šotor na obali ni ravno mraz, še posebej, če se bo nadaljevalo tako toplo kot je zdaj. Mi smo bli lani 24. al 25.6. v lignanu in nismo mogli dihat, ker  je blo preveč soparno, pa smo drugače v kopru doma in smo navajeni sopare. pol smo ši pa čez dva dni na bled, tam pa je blo ponoči malo mraz, ampak se daš v spalko in je rešen problem, edino moraš seveda imet za obleč, Na obali pa lahko spiš kar v kopalkah, edino, če je mogoče dež ampak še takrat ni panike.user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2009 10:12:27   
ksenjak
Mi že tri leta hodimo na morje v drugi polovici junija (lansko leto smo šli 19.6. kampirat) in lahko rečem, da smo imeli vsakič lepo in zelo toplo vreme. Tako, da greš, po moje, komot tudi kampirat. Je pa res, da kampiranje danes niti ni več tako zelo ugodno.

lp

(odgovor članu borci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2009 14:23:35   
LanaM
mislim da prikolice in hiške oddajajo tudi v Puli v "kranjskem kampu"
pa hišice v novem gradu
v vrsarju pa imajo sedaj obilne hiške, ampak mislim da so kar drage

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?