Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 20:11:48
|
|
|
|
GoYa
|
probaj tampon namočit v navaden jogurt in vstavit v nožnico za par ur al pa čez noč sam ne virianinih tamponov uporabit, ker je bla spodaj debata, da se lahko vrvica utrže :)-
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 20:12:44
|
|
|
|
total
|
Tampon namoči v navaden jogurt in daj parkrat not pa ven,pa mal pust noter res pomaga. Lp:rozica:
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 20:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš vnetje, potem bi moral canesten pomagat. Če pa imaš glivice, potem naredi canesten še večji drek. Tako mi je povedala moja G. Zakaj pa še to ne greš do svojega?
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 20:24:25
|
|
|
|
tt79
|
Ma na dopustu je moj G. Bom probala z jogurtom sem že slišala da je vredu. Ga grem kupit, upam, da ga majo na bencinski-pr nas nimamo nobene trgovine odprte... Če ne pa jutr! Hvala vam
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 20:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kupi LCA navadni jogurt.
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 20:38:29
|
|
|
|
Seven*
|
- LCA navadni jogurt, pa potem v noznico - hodi kar brez spodnjih hlack s krilom doma. Cimvec zraci intimne predele. - uporabljaj milo Lactacyd. Edino res dobro. - nosi samo bombazno perilo! - za kaksen teden umakni VSE sladkarije iz svoje prehrane. Pa tudi cimmanj ogljikovih hidratov. - po umivanju si intimne predele dobro posusi. Jaz sem dostikrat uporabila kar FEN. :)-:)-:)-
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 21:01:01
|
|
|
|
india
|
Seven, jaz sem pa ravno na Lactacyd alergična :zmeden2: Poleg sladkarij, tudi kisle, vložene jedi malo umakni iz prehrane....
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 21:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa nobenih najlonskih hlačnih nogavic (no, itak se jih bolj pozimi uporablja :)-:)-), tangic in oprijetih hlač. Pa ne nog prekrižanih imeti, da se bo lahko vse lepo zračilo.
|
|
|
|
nej gre vse skup v k... 31.7.2005 22:02:46
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Če ti canesten ne pomaga, lahko, da se ga je že navadla! Poskusi z Daktarinom - ga dobiš tudi brez recepta. Pri meni so bili poglavitni vzrok že kr kroničnih vnetij vložki Always! Zaradi one snovi , ki je not, da gel dela! Jaz sem pa na tampon kr kremo daktarin namazala in ga dala not in en čas not mela. Pa zame je tudi Laktasid zakon - obvezno pri vsakodnevnem tuširanju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?