|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neizkoriščen del dopusta
12.5.2009 20:58:47   
slončica neli
Zdravo!

Trenutno sem na porodniški za drugega otroka. Ta se mi izteče konec julija. Sem pa nosečauser posted image in v septembru pričakujemo tretjega otrokauser posted image . Po koncu prve porodniške(torej julija) imam namen koristiti dopust, potem pa tako spet nastopim prodniško, to bo prej preden bom uspela pokoristiti ves dopust zato me zanima če se mi neizkoriščen del dopusta prenese(ali lahko to zahtevam od delodajalca) alli se lahko obrišem pod nosom za preostanek? Če katera ve kako  s temi zadevami naj mi prosim svetuje, da se začnem prav čas pogajati.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neizkoriščen del dopusta
12.5.2009 21:21:02   
benika
Neizkoriščen del dopusta lahko preneseš v naslednje leto, vendar ga ne boš uspela pokoristit. A izplačajo ga pa ne?

(odgovor članu slončica neli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2009 21:22:28   
Onasiss
Kam pa bi ga rada prenesla?

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2009 21:29:04   
benika
Kam pa bi ga rada prenesla?

Domov na kavčuser posted image

P.S. Mlea, bemtiš, ti si tista, ki mi je ukradla podpis in sem ga morala zato spremenituser posted image user posted image Moram pa priznat, da maš carski avatar. Lih za tule goruser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 12.5.2009 21:30:38 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2009 21:38:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Domov na kavčuser posted image

P.S. Mlea, bemtiš, ti si tista, ki mi je ukradla podpis in sem ga morala zato spremenituser posted image user posted image Moram pa priznat, da maš carski avatar. Lih za tule goruser posted image

Kako ukradla? Dej dej...a misliš, da imaš samo ti pametne?user posted image Moram pa tud jaz priznat, da se ti vedno nasmejim.user posted image

So what....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2009 17:07:37   
benika
Kako ukradla? Dej dej...a misliš, da imaš samo ti pametne?

Itak. Sem imela ta podpis pred tabo, pa sem potem videla, da ti iste misli rojijo po glavi in sem ga končno šla zamenjat. Hvala ti!user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2009 17:31:01   
Onasiss
Ni zakaj. Ampak sigurn si bla potem ti tista k je v neki knjigi iz knjižnice na vsaki strani napisala to. O, ti lumpa. user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2009 7:37:44   
slončica neli
Dopust bi prenesla v naslednje leto, ker če si normalno v službi ga moraš do junija pokoristit,jaz pa bom takrat še na porodniški pa me zanima če ga lahko kasneje izkoristim al mi ga bodo kar brisali.
Pa brez skrbi da ga bom lahko izkoristila, pri treh otrocih pa sploh. In ne na kavču, tam že sedaj preživimo le eno urico zvečer ko se odpravljamo spat, drugače smo pa zunaj!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2009 21:22:36   
anika87
Slončica neli, 10 dni LD-ja 09 bi morala pokoristit v letošnjem letu, če ga nimaš kdaj ti propade. Probaj med koncem tega dopusta za nego otroka in nastopom porodniške za naslednjega, če ti znese.
Ostalo lahko pokoristiš do 30.6.2010, če ti znese tako, da si dopust za nego in varstvo otroka preneseš (prekineš in potem nadaljuješ), preračunaj si, jaz zdaj nisem računala. Porodniške imaš 105 dni, nadaljuješ z dopustom za nego in varstvo otroka in če ti znese v naslednjem letu - to pomeni da moraš dopust za nego in varstvo otroka toliko dni pred 30.6.2010 prekinit in prenest, koliko imaš še potem LD-ja 09, vendar preneseš lahko le največ 75 dni dopusta za nego in varstvo otroka.
Upam, da nisem zakomplicirala in, da razumeš. Tudi jaz sem hotla čimveč dopusta izkoristit, pa mi ga bo propadlo 24 dni nažalost... ker mi ne znese.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!