Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: negativni ovulacijski testi 22.10.2010 8:20:10
|
|
|
|
bučkabb
|
glede teh O testov je bilo tukaj na tem forumu že veliko pisanega in si mal poglej za nazaj, sicer pa pejt še na met.over.net, kjer Pušenjak veliko pove glede tega skratka jaz sem dobila mnenje glede teh testov, da so kr neki sam, da majo kaj prodajat, ker če si prehitra oz prepozna glede na predvideno O ne pokaže nič, tako da ga moraš delat točno takrat ko imaš O in s tem testom ja samo potrdiš, da bi pa ugotavljala kdaj jo imaš in če jo sploh imaš, pa se po mnenju Pušenjaka ne da!!
|
|
|
|
RE: negativni ovulacijski testi 22.10.2010 8:28:33
|
|
|
|
butt3rfly
|
brezveze, da si kupuješ te teste in se neki zanašaš na njegove rezultate. jst si nikol nisem nobenga kupla. z mojim sma imela spolne odnose cel mesec, vsak drugi dan. in končn sm dobla zadetek pa tud ni takoj ratalo, ampak je rablo neki cajta. ne se sam na te teste zanašati. res lahka še samo bankrotiraš.
|
|
|
| Stran: [1] |
imetinamamikatero ime vam je bolj všeč?Nika (
25%)
Lara (
21%)
Tiana (
10%)
Tia (
15%)
Neli (
12%)
Manca (
17%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!