|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativen test
11.9.2005 16:03:09   
Vanja
Zdravo!

Jaz pa imam eno vprasanje: zanima me, ce se je morda kateri zgodilo, da je prvi test nosecnosti, ki so ga opravile doma pokazal negativen rezultat, pa so v resnici bile nosece. Meni namrec menstruacija zaostaja ze nekaj dni (drugace je vedno redna), in sem naredila test in je bil negativen. Zanima me tudi, ali katera priporoca kateri test in ali so se kaksne druge fore, ki lahko vplivajo na rezultat? Pa kdaj naj bi 100% pokazal nosecnost??

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   negativen test
11.9.2005 16:12:45   
Tejči
Meni so trije testi pokazali neg., pa sem bila srečka nosečka. Delala pa sem CB in Baby check.

(odgovor članu Vanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   negativen test
11.9.2005 16:28:26   
lenika
Mogoče je še prezgodaj in še nimaš dovolj nosečniškega hormona.

(odgovor članu Vanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   negativen test
11.9.2005 17:22:14   
sonca
Sicer nisem v isti situaciji pa vendar: test delala v ponedeljek 28 dan ciklusa in je bil negativen, nato sem ga v petek ponovila in sta bili dve lepi črtici.

Verjetno še imaš premalo hormona da bi ti pokazal pozitivno. Meni je G sicer rekel da naj delam test šele ko mi 14 dni izostane, mene bi po 14 dneh že pobralo od radovednosti. ( tako kot vse druge). Če čez 5 dni še ne boš dobila M, bi jaz na tvojem mestu test ponovila.

Sporoči nam!

(odgovor članu Vanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   negativen test
11.9.2005 17:36:37   
lenika
Sonca zakaj pa naj bi se čakalo tako dolgo?

(odgovor članu Vanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   negativen test
12.9.2005 15:01:11   
Klarissa
Tejči, a si jih delala prehitro?

(odgovor članu Vanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   negativen test
13.9.2005 11:10:36   
sonca
Lenika: G mi je rekel naj počakam 14 dni, zato ker sem po 1 tednu splavila in je rekel da se to zgodi 80% ženskam. Če ne bi delala testa sploh ne bi vedela da sem bila noseča. Rekel še je da je to za nas dobro da se ne bi obremenjevali.

(odgovor članu Vanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   negativen test
13.9.2005 11:47:58   
TiaSara
Meni se zdi da tile G pač ne morejo vedeti, kako se ženske počutijo in potem dajejo take nasvete. Saj meni je tudi moj G rekel, da prve tri mesece splavi vsaka peta ženska in da naj se ne veselim preveč nosečnosti. Saj je vse to res in celo jaz sem bila med temi petimi, ampak, ko enkrat veš da si noseč, je konec - otrok je tu in del tvoje družine - vsaj jaz sem tako dojemala. In ženska, ki upa, da je noseča, bo že s prvim dnem izostanka verjela, da to res je. Če ji pa zamuja 14 dni pa sploh. Zato mislim, da je čist vseeno kdaj delaš ta test. Sama osebno raje prej vem, pri čem sem. To da je pa nevarno da splaviš... to je pa pač žalostna resnica. Jaz zase vem, da bom vesela nove nosečnosti, dokler bo pač trajala. Upam pa, da mi bo tokrat uspelo priti do konca.

(odgovor članu Vanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?