|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativen test
26.6.2009 19:19:52   
tejčit
punce zdravo.jaz imam tud en problem.menstruacija mi zamuja že sedmi dan test sem naredila
četri dan ko mi je zamujala en čas me zvija kot da jo bom dobila en čas pa k da ni nič in jajčniki me vsake toliko časa
zabolijo.a je katera med vami ki je naredila test in je bil negativen potem je šla na krvni test in je bila noseča.
pojma nimam kaj bi to bilo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: negativen test
26.6.2009 20:40:38   
ursa30
verjetno ti zamuja zaradi stresa ali prevelike želje po dojenčku. tudi meni se  je že zgodilo, da je user posted image prišla po nekajdnevni zamudi.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2009 23:02:26   
Anonimen
jaz že 14 dni čutim tako, kot da bo pravkar priša, špika me v jajčnikih, boli tebuh, danes je 45. dan, jutri bom naredila test, ampak že kar vidim minus, čeprav me prsi 2 dni malo bolijo, ampak po mojem je psiha. upam, da vse čim prej zagledamo plusek. srečno.

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2009 9:21:52   
cestnidrikač
Sva že dve...Jaz imam iz meseca v mesec iste znake...11 mesecev...pa še kr nič...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2009 10:09:49   
zmajaz
Meni je tudi 1x zamujala 10 dni, test je pa bil negativen - in izkazalo se je, da je bil točen. Psiha dela svoje.

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2009 10:27:20   
Anonimen
evo, na 47. dan test negativen, in kot sem zgoraj napisala, vsak dan bolečine v jajčnikih in zdajle že 3. dan čutim v prsih. groza. ko bi vsaj bila m že enkrat, da vsaj vem, pri čem sem! n to ne zdaj, ampak prej, da prej mine en ciklus - ne pa m na 50 (?) dni??? se kateri še to dogaja oz. kdaj ste dobile m?

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2009 14:38:58   
isabeaux
a maš vedno ciklusetako dolge ali je ta izjema? Ker v tem najbrž ni bilo ovulacije, da je taka zamuda m...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2009 15:30:46   
tejčit
mene pa zanima če ti menstruacija zamuja že devet dni test negativen če je pametno
jesti tablete dabroston da pospešuje menstruacijo še preden bi šla k ginekologu
vprašam zato ker imam doma te tablete

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2009 15:44:21   
isabeaux
Ni pametno da ješ na lastno pest....jaz bi na tvojem mestu poklicala g. pa naj ti pove....saj ppo tel. tudi dajo informacije...

Pa vso srečo...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2009 16:06:10   
Anonimen

Anonimna1 te popolnoma razumem, ker se men tudi to dogaja. Nazadnje sem dobilauser posted image na 66 dan -groza, pred tem so se pa zvrstili številni test, seveda vsi negativni, tako da sem si razne znake nosečnosti verjetno že kar domišljala.

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2009 23:46:46   
Anonimen
od avgusta ne jem kt. od takrat sem enkrt, dvakrat mela normalno m, kot bi mela tablete, potem pa sem si odprla koledarček in vedno dobila v tistih 5 dneh, ko mi je koledarček pokazal, razen 2x - prejšnji mesec (44. ali 45. dan) iin sedaj, ko tudi ni ... kmalu imam pregled pri g in bomo videli, kaj  bo rekla, ampak mi je prav grozno. tudi pred jemanjem kt nisem imela rednih m, ampak najdaljši ciklus tajrat (še v OŠ) je bil 42 dni, tole mi je pa prav katastrofa, da ne govorim o 66 dneh ipd. ko človek že tako ali tako komaj čaka, da bo cikel okrog in da bo preveril ali se je prijelo ali ne, potem pa takole, da še po 45 dneh ne moreš. upam, da se bom lahko z g pogovorila tako, da bova našli kako pametno rešitev - če je sploh možno ali se nič ne da rešit v tem primeru??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2009 11:50:05   
cestnidrikač
Glede dobrastona...meni je ginekolog reku, da če slučajno zanosim...oz, da je test pokazu plus, moram jemat dobraston, kot podporo, da ne bi prišlo do ss (1 sem že imela)
Mam pa ciklus...nekje 45-50 dni...tak, da je kr velik...(trenutno je 35 dan ciklusa, s tem, da zadnje 3 mesece me že 25 dan ciklusa obupno bolijo prsi-za znoret)...
mam pa v tor pregled in bom vidla ka bo...upam, na najboljše...da bo prišlo do kake spremembe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2009 16:50:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tejčit

mene pa zanima če ti menstruacija zamuja že devet dni test negativen če je pametno
jesti tablete dabroston da pospešuje menstruacijo še preden bi šla k ginekologu
vprašam zato ker imam doma te tablete

čahko ga ješ jst sem ga jemala in potem prenehala in M ni prišla sem delala test je bil user posted image in potem mi je G reku nej ga jem naprej in sme ga jedla do mislim da 13 tedna nosečnosti.....
ponavadi sem ja ga jemala po 10 dni od 15-25 dneva ciklusa da sem dobla potem okol 30 dveva M tak, da pomoje bi ga lahko kak teden jedla in potem se ti bo al vlila M al pa siuser posted image ....
še boljše pa kot, da poslušaš nas pokličeš G in vprašaš....user posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2009 12:43:15   
doloress
meni zamuja ze tri tedne, pa se na UZ ni nic videlo...mi je sicer full cudno, ceprav znakov za nosecnost nimam, in do zdej je bla festa res tocna

mi je pa dal ginekolog zdej ene tablete, po katerih bi se mi moral urediti ciklus in komaj cakam, da jih neham jemati, ker full tezko diham po njih, in narastel mi je pritisk in utrip, tako da ce nebi imela samo se ene tablete, bi jih zihr nehala jest

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2009 12:56:44   
tejčit
živjo doloress.vidim da tud tebi zamuja meni zdej prvič katere tablete ti je pa dal
in kolk časa jh moreš jesti

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2009 18:51:50   
doloress
dal mi je primolut nor za 5 dni, po dve tableti. Naceloma bi naj bile za ureditev ciklusa. Se danes vzamem eno in potem cakam 5 dni na M, ce je ne bo potem pa...

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2009 18:56:22   
tejčit
tud jst bom še jutr pol bomo videli če pride drugače bom morala do ginekologa
ker sploh nisem še bila.in kaj je tebi rekel zakaj do tega pride

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2009 13:15:32   
doloress
nic mi ni rekel zakaj pride do tega. niti mi ninic pametnega povedal. samo da naceloma nisem noseca... in da ce bi bila te tablete nebi skodovale plodu... meni je bilo v glavnem vse skupaj cudno. tako da koma cakam da mine se ta teden, da vidim na cem se, ce pride M ali ne. problem je bil v tem, da ni bilo moje G, ker sem sla vsa panicna direkt v bolnico in rekla na cem je stvar in so me vzeli urgentno naprej, in me je pregledal kar en ginekolog. tako da se mi zdi, da sem se bolj panicna sedaj, kot pa ce sploh nebi sla.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2009 14:36:06   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

evo, na 47. dan test negativen, in kot sem zgoraj napisala, vsak dan bolečine v jajčnikih in zdajle že 3. dan čutim v prsih. groza. ko bi vsaj bila m že enkrat, da vsaj vem, pri čem sem! n to ne zdaj, ampak prej, da prej mine en ciklus - ne pa m na 50 (?) dni??? se kateri še to dogaja oz. kdaj ste dobile m?

ja men se je to prejšnji mesec, ko je ni bilo dva meseca. pojdi k G na pregled, če bo kaj najdla. magari ti bo dala tabletke za sprožitev M, ker je res brezveze, da ti takole zamuja. če ni plus, ga ni in je nekaj drugega vzrok.

men je rekla, da imam miom, sam da ta ne moti. pol se mi je pa cista nardila. pa levi jajčnik da je zelo lep. ( da vsaj vem pr čem sem ), na desnem je bila pa cista, najbrž zaradi take zamude. sam STRES je velik vzrok. čeprav si včasih nočemo priznat, pa pač upamo.

upam, da se ti čimprej zrihta.

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?