|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativen test
28.2.2008 16:11:41   
jabi babi
menstruacija mi zamuja že dva dni,ampak test je bil danes negativenuser posted image user posted image user posted image .čudno se mi zdi ko jo mam vedno na 30 dni....ah gremo dalje,v nove boje.....smrk smrk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: negativen test
28.2.2008 16:21:10   
_ancica_
Pocakaj se par dni, mogoce je pa le hormona se premalo, da bi ga test zaznal user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 17:43:51   
jabi babi
a pa je to sploh možno,da ti po dveh dneh test ne pokaže?v primeru user posted image  seveda?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2008 17:51:29   
_ancica_
jaz mislim, da je mozno...sicer nimam izkusenj, je pa ze dosti punc pravilo, da jim je pokazalo minus, potem cez par dni pa ze plusek. Nimas druge, kot da se malo pocakas user posted image Drzim pesti!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 17:55:58   
LunaLuna
Imela sem podoben primer. user posted image je zamujala 4 dni. Vsi testi so bili negativni in na koncu se je izkazalao, da so vsi pravilno pokazali. Na žalost.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2008 18:15:50   
Kepica83
Hej meni pa zamuja 9 dni. Nisem še testa delala. Bom ga čez vikend verjetno. Jabi babi malo še počakaj pa bo ziher +. Držim pesti.

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 7:15:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

menstruacija mi zamuja že dva dni,ampak test je bil danes negativenuser posted image user posted image user posted image .čudno se mi zdi ko jo mam vedno na 30 dni....ah gremo dalje,v nove boje.....smrk smrk

možno je,da si kljub negativnemu testu noseča-dok niuser posted image .odvisno kdaj je prišlo do oploditve,nasploh čebi imela O kasnejuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 8:07:28   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

možno je,da si kljub negativnemu testu noseča-dok niuser posted image .odvisno kdaj je prišlo do oploditve,nasploh čebi imela O kasnejuser posted image

Točno to se je zgodilo meni. Nič obupat. Dokler se user posted image ne prikaže je vse možno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 18:29:06   
Naty*
jabi babi men je pri prvi nosečnosti test po 14 dneh izostanka M kazal negativno (sm mela tud točno na 30 drugače), štiri dni po tistem pa močna črtica. Sicer se nazadnje ni dobro izteklo, ampak to je druga zgodba, smo šli naprej in se že veselimo majauser posted image .

Sestri od mojga je pa tud po 14 dneh kazalo negativno, je šla k G in ji je naredil UZ in rekel, da nič ne kaže, da bi kej bilo....teden dni po tistem pa user posted image user posted image . So ji rekli, da je pač kasneje zanosila, kot bi blo po izračunih in ni nujno, da takoj pokaže user posted image .

Držim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?