|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativen test
13.7.2007 9:06:44   
ilatic
Drage punce,
sem zelo razočarana in vas prosim za vaša mnenja. user posted image naj bi dobila 19.07., ker pa sem neučakana sem naredila test, vendar je samo ena črtica. Sem zelo razočarana, sem mislila, da mi bo uspelo pa mi očino ni. Kaj vi mislite? Verjetno je to stoprocentov, saj mi manjka le tri dni do user posted image in počutim se čisto normalno. Po moje če bi kaj bilo bi test že verjetno pokazal a ne?
Lepo se imejte in vsem želim veliko sreče.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: negativen test
13.7.2007 9:14:09   
Shuka
Prehitevat ne velja, ker potem, če je negativno je psihični pritisk še večji. Vseeno počakaj ali do M ali do testa in poskusi vzdržati.

Upam, da bo user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2007 9:15:02   
Erdbeere
čaki, če naj bi dobila 19.7. je še 6 dni in skoraj 100% sem, da si preveč neučakana....malo počakaj še pa naredi test še enkrat....čez 5 dni pa ne bit tok neučakana nooooooo

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2007 9:19:49   
rija
umiri malo živčke...in do testa nimaš 3 dni pač pa 6+1 dan....torej prehitevaš za cel teden....

pa nisi slišala, da je prevelika želja najboljša kontracepcija?

...vox populi...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2007 9:34:31   
ilatic
se opravičujem, sem zamnjala 9 in 6. user posted image pričakujem 16. v ponedeljek. Vem da sem prezgodnja  in da sem naredila napako, ampak sem bila kar prepričana da bo, ker ko sem imela poldne dneve je bilo veselo in pa občutek je bil, kot da se je nekaj dogajlo po user posted image . Verjetno ni bilo nič sam jaz si tako želim. se vem da me razumete. Od zdaj bom bolj potrpežljiva in bom čakala user posted image . Hvala vam za hitre odgovore, res ste super.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2007 11:14:02   
murkica
Sam smo punce res hecne. Jaz imam komaj konec ovulacije pa me že ima, da bi naradila test( Kot da se bo kaj videlouser posted image ).

ilatic- počakati bo treba! Pa še tako je, da ni nujno, da bi ti pokazalo user posted image  en dan po izostanku, če je premalo nosečniškega hormina, ti lahko pokaže šele čez kakšen teden. Tako da braz živčkov in vsi držimo pesti, da zagledaš user posted image  ali +.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 11:40:03   
Zofy
Ja, mene tudi ima, da bi kar naredila test, pa jo pričakujem (glede na ovulacijo) šele nekje sredi oz konec naslednjega tedna. Matra me pa zato, ker imam že od par dni po ovulaciji boleče prsi in vsak dan so večje.. kod da bi vzhajaleuser posted image user posted image . ŠE komaj jih v modrc uspem spravit in če bo šlo tako naprej, bo do naslednjega tedna potrebno že nov modrc nabavit...user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2007 12:21:52   
Naty*
joj punce moje drage user posted image . Js vam vsem ful želim, da bi blo, ampak naj vam povem (maloprej tud na drugi temi), men je clearblue še 7. dan po izostanku kazal negativno!!! Šele 13. dan sem ponovno nardila test in takrat je bil pozitiven. Sicer ŽAL ni bilo namenjeno, da bi iz tega tudi zrasel dojenček, vendar je dejstvo, da testi ne pokažejo vedno tako hitro.

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in nasvet, da poskusite počakat. Bo potem tolk bolj veselo, ko boste videle user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2007 13:55:06   
ilatic
Sem vesela, da nisem edina neučakana. To je moja tretja nosečnost in ta je načrtovana zato je tako drugače. Pri prvih dveh sem počakala vsaj kakšen teden dni  kasneje po pričakovani menstruaciji in mi je test vedno takoj pokazal nosečnost. Sedaj bom počakala user posted image , in če pride bomo pač veselo delali naprejuser posted image .
Veliko uspeha vam želim in hvala.
LP

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?