|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativen Clearblue
23.8.2005 10:13:27   
Stefka
Pozdravcek vsem,

zadnje dni imam tezavo... Namrec z mojim :love: sva konec julija (izracunano v casu ovulacije) pridno delala na dojencku.
Situacija je zdaj taka; menstruacija mi zaostaja ze deset dni, vse znake imam enako kot pri prvi nosecnosti (ze imava dve leti staro puncko), joske me bolijo, stvari mi smrdijo, utrujena sem... saj veste. Ampak ko sem vceraj spet delala CB je bil spet negativen. Kaj mi predlagate? Naj se malo pocakam ali poklicem ginekologinjo? Ali se je tudi vam to kdaj dogajalo.
Naj povem, da sem v prvi nosecnosti delala test precej pozno (se en teden kasneje kot bi ga zdaj) in je bil pozitiven. Ali se je tudi kateri od vas zgodilo, da je bil CB v 6. tednu negativen?
Hvala vsem za pomoc in nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   negativen Clearblue
23.8.2005 10:26:01   
lory05
Draga Stefka,
naj ti povem, da je moja sodelavka pred novim letom dvakrat naredila test s CB in obakrat je bil negativen.
Prejšnji mesec pa je od tega negativnega testa rodilo punčko.
Sem slišala (tudi na RR)da test CB ni ravno najbolj zanesljiv, probaj s testom Baby Check mini ali kaj drugega. Baje so bolj zanesljivi.

Želim ti, da vidiš :roza:

Obveščaj nas.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   negativen Clearblue
23.8.2005 10:37:52   
metaa
Jaz bi par dni počakala, nato pa test ponovila. Jaz sem ga tudi delala prezgodaj (le 3 dni po izostanku m.), pa še ni bilo dosti tistega hormona prisotnega, zato ni pokazal. Počakaj teden dni, pa kupi kakšnega zanesljivega. Veliko sreče in čim manj slabosti (jaz sem tud noseča, pa mi je tko slabo, da komej stojim)!:sloncek:

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   negativen Clearblue
23.8.2005 11:01:03   
*zvezdica*
Kupi si BC mini...že zelo hitro zazna nosečnost..pa še 2 imaš notri!

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   negativen Clearblue
23.8.2005 11:02:02   
Anonimen
prokleti testi! če je pa to res, grem pa kuj dons šeenga kupit. namreč v soboto bi naj dobila M pa je clear blue pokazal - prasec. romed je bil pa vs neki spackan k sem pomoje preveč not nakaplala. :hudicek: pa še skos nimam??!!! matr, kva nej si zdej mislm? sicer znakov nobenih, ampak tut pri prvi nosečnosti nism mela nobenih znakov. dokler ni začela brcat tut vedla nism da sem noseča. ene 3x mi je blo mal slabo to je blo pa vse.

lara

(odgovor članu Stefka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   negativen Clearblue
23.8.2005 11:07:26   
Jančika_
Lara, bejž po BC mini!

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   negativen Clearblue
23.8.2005 11:17:01   
Marogica
Jaz imam zelo dobre izkušnje z Clear Blue. Že en dan po izostani menstruaciji, mi je pokazal, da sem noseća. V obeh nosećnostih.
Probaj mogoče še kakšen drugi test.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   negativen Clearblue
23.8.2005 12:50:22   
Stefka
Lory, hvala.

Bom kupila BC mini in naredila enega konec tedna in drugega potem drug teden. Drzi pesti, si vsi trije zelimo novega dojencka... se posebej ta mala... :)-

Bom javila kako in kaj.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   negativen Clearblue
23.8.2005 16:38:20   
Anonimen
Lahko, da si noseča, pa imaš kljub temu nizko vsebnost homonov. Meni je CB pokazal pozitivno takoj.

(odgovor članu Stefka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   negativen Clearblue
24.8.2005 11:36:26   
morskadeklica
Meni se je cb zlagal ko sem bila :nosecka: že pribl. 5t, pri 8t sem probala z mini baby check (al neki tazga) pa mi je pokazal +

lp:muca:

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   negativen Clearblue
24.8.2005 11:37:33   
Anonimen
no evo. clear blu je sam za v kanto vržt! pa tko je drag k prasec! romed za 300 sit pa lohk prov pokaže al kva.! da se klele človk osmeši sam to je klir blu naredu! sem huda :)-

(odgovor članu Stefka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   negativen Clearblue
24.8.2005 11:45:20   
soncka
oj
meni je bil negativen. sem šla vseeno na pregled, ker mi je zamujala že cca 20 dni in sem bla živčna, (sestra me ni hotela takoj naročit, ker če je CB negativen nisem noseča:hudicek:, sem se naročila samoplačniško),
no, pa sem bla oz. sem sedaj na začetku 5. meseca:nosecka::):)

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   negativen Clearblue
24.8.2005 16:27:07   
Stefka
Evo,

javljam najnovejsi razvoj dogodkov;
zjutraj naredila se BC mini, seveda negativen.
Pa pravi moj ljubcek naj vseeno poklicem zdravnico.
In sem jo. Pravi, da ce imam vse ostale znake, naj se cisto nic ne sekiram, da vcasih pac ne pokaze in me je narocila za 6. september, da se bo kaj videlo.
Tako da drzite pesti, da se bo KAJ videlo.
Lp vsem, moram it prevajat en mail, ker sem se kar v sluzbi.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   negativen Clearblue
25.8.2005 10:10:16   
Stefka
Za nas ta mesec ne bo dojencka :zmeden:,
dobila ponoci teto M. Pa drug mesec.
Bova pa toliko bolj pridno delala na tem ;).

Ocitno se test ni motil :(.

Hvala vseeno vsem za prijaznost.

Stefka

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   negativen Clearblue
25.8.2005 11:35:32   
DrejcDrejc
Stefka, bo pa drugič več sreče! Držim pesti :metulj:
Pa ne preveč o tem razmišljat... se potem emseci preveč vlečejo!

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   negativen Clearblue
25.8.2005 12:20:49   
Stefka
Ni panike... Bova pa zdaj bolj garala :sloncek:.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?