Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nega za otroka - bolniška 2.1.2008 21:28:17
|
|
|
|
muki1
|
Teoretično jaz ne vidim nobene ovire. Če si doma da neguješ enega otroka, se - roko na srce res težko istočasno posvečaš še drugemu bolniku. Srečno. Vidim da se tudi 2008 ni začelo ravno luštno pri vas....bo pa pozneje toliko bolj luštno.
|
|
RE: nega za otroka - bolniška 2.1.2008 21:37:19
|
|
|
|
bini
|
ej muki!!! hvala ti za lepe želje na ZS - sem prebrala, potem pa brskala naprej za zdravjem - virtualno in realno .. ja, tud jaz ne vidim težav, ampak naše zdravstvo tako špara, da bog si ga vedi.. jest nisem v nič več sigurna.. vem pa to, da bom jutri prvič v tej bolezni pri naši pediatrinji in bom res težila ali res ne obstaja nekaj v 21. stol. kar bi omililo te grozne bolečine aft v ustih???? saj vem da nismo ne prvi ne zadnji, ampak a je res treba en teden mučenja, če obstajajo tablete (ampak jih pa načeloma ne predpisujejo, očitno dokler ni res zelo hudo).... me zanima al tud pediatri svoje otroke gledajo takole trpet al jim kaj predpišejo?? ker tale oblika pri naši je res skrajna, se mi zdi... al sem pa že tolk zmatrana, da tko razmišljam
|
|
RE: nega za otroka - bolniška 2.1.2008 22:15:10
|
|
|
|
tinatona
|
Zakaj pa ne kupiš v Lekarni Calgela? Če pomaga in omili bolečino pri izraščanju zob, bo sigurno pomagal tudi pri aftah v ustih. Kar se pa bolniške tiče, pa najbolje da pokličeš k vaši zdravnici in ti bo sama povedala kako je z nego otroka. LP
|
|
|
|
RE: nega za otroka - bolniška 2.1.2008 22:26:51
|
|
|
|
bini
|
hvala za idejo, ampak imamo calgel in še 3 druge stvari ... ampak vseeno jo BOLI, da na trenutke prav kriči, še posebej ko omenim hrano in pijačo--- bi jo pa rada obvarovala infuzije, zato upam,da bo trud poplačan...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?