zaspancek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: brezka Kakšni ali kateri nedrčki pa najmanj "šponajo"? Osebno me zelo moti občutek, da me nekaj veže. Hm, dovolj veliki? Ok, brez heca, veliko žensk nosi modrce napačne velikosti, zato pa jih potem vse tišči, pada ven.. Sicer pa se to še toliko bolj pozna, če si med bolj obdarjenimi. Kar se tiče pa oblike - navadno je push-up bolj tesen - ker pač stiska supaj oz. bolj gor, da naredi večji dekolte, podobno je s temi plunge stili, ki naredijo dekolte in tako prsi stisnejo skupaj, balconette so lahko zgoraj precej odprti in tako bolj vežejo pri tem robu, ker je košarica ukrojena nižje. Skratka - najbolj udoben je zelo verjetno kakšen full cup, pa tudi balconette, ki nima zelo nizko ukrojenih košaric. Pa kost nekatere zelo moti, sploh če nimaš prave velikosti oz. modela, ampak če si med bolj obdarjenimi, je to kar mus (pa ko najdeš model zase, te to popolnoma nič ne moti). Aja, pa kakšen seam free modrc je udobnejši od modrca, ki ima košarico sestavljeno iz večih delov (in tako šive), pa kakšno čipko..., pa modrci, ki imajo malo širši podprsni trak so tudi navadno udobnejši (sploh pri večjih številkah, pa ni treba, da so preširoki), pa špagetki so tudi manj udobni od enih normalnih naramnic. Skratka - povej velikost, pa ti bo potem katera znala predlagat kakšen konkreten model. Jaz poznam samo tiste večje D+, ki jih kupujem v tujini.
|