|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nedonošenčki in dodatek za nego
24.9.2005 18:52:20   
SLAMlCA
Zivjo

Informativno me zanima, če katera dobiva ta dodatek, eni pravijo, da ga lahka dobiš samo z odpustnico, drugi pa da so se pritožili pa so dobili. Kakšen je postopek?
Je katera dobila zavrnjeno pa se nato pritožila pa je dobila?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nedonošenčki in dodatek za nego
24.9.2005 21:59:40   
Janeja
Živjo,
meni so zavrnili, ko sem dala vlogo samo z odpustnico. Pritožla se nisem, bom pa definitivno dala ponovno vlogo zdaj, ko imam že nekaj več izvidov (razvojna, fizioterapija, ...).

LP
Jerneja

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2005 13:38:05   
k1
jaz sem vložila konec junija, pa še ni odgovora, priložila sem vse izvide...

ne verjamem, da bom kaj dobila.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2005 15:58:21   
b.j.n.
Zivjo,

Jaz sem vlogo oddala pred odpustom Sven Sebastiana domov, torej pred pretekom treh mesecev po rojstvu. Razlog je v tem, da v primeru pozitivne resitve nakazilo dobis za nazaj od dneva rojstva. Seveda sem takoj dobila odgovor, da potrebujejo medicinsko dokumentacijo.

Po odpustu sem jim poslala se izvid iz intenzivne in vloga je bila pozitivno resena. Nakazilo naj bi dobivala eno leto.

Jaz sem vlogi prilozila le svoj dopis, v katerem sem razlozila situacijo, ker sem zelela, da slisijo tudi moj glas, ko odlocajo o vlogi. Mogoce je to pomagalo.Ali pa dejstvo, da imamo kisik. Kaj pa vem;

LP
Barbara 

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2005 10:00:08   
k1
v kakem času ste dobile odgovor?

pri meni je že 2,5m od tega, kar sem poslala, pa še nič od njih. naj jih poteram z kakim dopisom???

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2005 14:45:22   
b.j.n.
jaz sem oddala ponovno vlogo sredi julija in dobila odgovor konec avgusta
lp
barbara

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 13:34:42   
k1
no, pa smo dobili - zavrnjeno - ker ni toliko gibalno ovirana in blabla.... ne vem, zakaj pol hodimo na fizioterapije???

ma ne bom se  pritožila, itak nima smisla. samo toliko da veste, še ena, ki ni dobila.

lp

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2005 22:59:02   
Seven*
Jaz bi pa vprasala kako je s tem? Kdo je do tega dejansko upravicen.. A je to samo za nedonosencke? Mi imamo namrec kar dosti poti/stroskov, ker vozimo Emo 2x tedensko na fizioterapijo in razne druge preiskave.. Kako je s tem?

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2005 12:03:10   
k1
itak ti bojo napisali, da ni gibalno motena in te zaključijo. mi se vozimo na te preglede vedno po 30km na eno stran, prej milijon pregledov, sedaj pa 1x tedensko fizio, pa jih ne gane, še povrnitev potnih stroškov je za bruhat!

no, probaš pa lahko, na strani csd šiška si lahko sprintaš ta obrazec, daš dokumentacijo poleg, ampak uspeh je bolj žalosten.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2005 17:35:01   
petra + zoja
mi smo dodatek za nego prejemi eno leto, vložila pa sem ga ko smo prišli iz bolnice, morali sma tudi v lj, na nekakšno komisijo,kjer so Zojo tudi pregeldali, po enem letu pa sma dobili zavrnjeno, ker je z Zojo bilo vse OK!!

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2005 11:35:27   
* Mateja *
Mi smo dali vlogo in smo dobili pozitiven odgovor, priložila sem čisto vse papirje iz bolnice, je pa res , da smo imeli kisik. Dodatek pa bomo dobivali mislim da do leta 2008. Razen na fizioterapijo pa ne hodimo nikamor in je z Nejcem vse v redu!!

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2005 20:03:18   
dory
jst mam dodatek za nego...pa ne zarad tega,ker je nedonosen ampak zaradi vseh nfth...

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?