bobek05
|
Na oddelku sem bila ravno v času tiste tragične nesreče :(( in kot neumno sva s cimro ravno tisto noč bedele, ker najina fantka nista hotela spati.. Saj nihče ni vedel kaj se dogaja. Saj se ne spominjam prav, ampak okrog 3. ali 4. zjutraj sva slišali, da ena ženska neutolažljivo joče na hodniku, pa vsaj ena sestra je morala biti pri njej, nobena od naju pa ni šla na hodnik gledat kaj se dogaja. Spomnim se, da sva se spogledali in debatirali o tem, čeje mogoče kaj z otročkom narobe - ampak niti v sanjah si nisva mislila, da kaj tako hudega. Jaz sem mislila bolj v smeri kakšne infekcije, ali kakšna hujša oblika zlatenice ali kaj podobnega :( ... Ful mi je hudo zanjo. Upam, da si bo nekega dne opomogla in zbrala dovolj poguma in moči, da bo spet zanosila. Je pa žalostno, da sem komaj SEDAJ (čeprav je to baje splošno znano) izvedela, da lahko prosiš, da ti ponoči otročka odpeljejo... :grrr: Jaz sem bila na oddelku 3 dni po CR, na smrt utrujena, vse me je bolelo kot :hudicek: , pa injekcij več ni (dobiš Lekadol :grrr: ) in potem ti porinejo otroka v naročje in moraš zanj skrbet 24 ur na dan!! Pa saj nič ne rečem, ful sem bila vesela, da sem ga imela pri sebi in prav krivo sem se počutila, ko sem npr. po 1-urnem zibanju (ko je jokal), se končno primajala do postelje, on pa je zopet "navrl" in sem samo naveličano zavzdihnila in se opet začela spravljat s postelje, kar po CR traja nekaj časa :hudicek: - ampak saj ne moreš bit jezen na otroka! Sestre so bile drugače ful prijazne, ampak če bi bila še 1x v isti situaciji, bi prosila naj ga vsaj ponoči za nekaj ur odpeljejo, ker sem bila potem 2 dni živa razvalina - na noč sem spala kakšno uro ali dve in sploh nisem bila več zmožna funkcionirat, zato sem tudi podpisala in šla 1 dan prej domov, kot je običajno. Rekla sem, da če je z mano vse OK in z otrokom vse OK, da midva greva... Doma je bilo potem vse DOSTI BOLJŠE, ker sta mi takoj priskočila na pomoč mož in moja mama in sem bila v 2 dneh kot prerojena. Aja, pa še to - pleničk za 1x uporabo pa jim še vedno primanjkuje, jaz sem na srečo imela zraven svoje, pa sem jih tudi cimri eno par odstopila, ko je rabla. Ponoči pa jih res ne previjajo... Jaz našega še zdaj ne (star je 1 mesec), ker ga potem samo še bolj predramim, pa tudi potrebe ni, ker velikokrat ko ga zgodaj zjutraj previjam niti pokakan ni - ko in če ga bo pa motilo, pa ga bom previla. Drugače sam CR - nimam niti ene pripombe :bravo: Bobek
|