|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neckermann
26.1.2007 20:08:44   
andreas
Živjo,

sprašujem, ali je katera kupovala oblačila in posteljnino pri Neckermannu in me zanima kakšna kvaliteta oblačil za dojenčke je pri tej firmi?

Cene se mi zdijo dokaj ugodne. Drugače pa me zanimajo vaše izkušnje glede kvalitete in cene v naših trgovinah, kje je kaj bolj ugodno za dobro kvaliteto?

Zvončica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neckermann
26.1.2007 22:25:08   
ona
Glede neckermana,jaz sem parkrat nekaj naročila in potem dobila naročeno šele po enem mesecu in še to ne vsega,ker ni bil znan rok dobave in se mi zdi že zamalo,da rabijo toliko časa,da že pozabiš,da si kaj naročiluser posted image
Če misliš kupovat za dojenčka najbolje,da naročiš že 2 meseca prej,da ne dobiš,ko bo otrok že velikuser posted image
Glede kvalitete paje kar normalna,niso kar neke štrace!

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2007 10:02:29   
Špelca21
Oj!
Jst sm kr dost stvari naročila pri Neckermannu sploh posteljnina je dost kvalitetna. Otrok sicer še nimam samo je kolegica za sestco kupovala pa so bli zlo zadovoljni. Zdj je pri Neckermannu tako, da lahko naročiš več velikosti in potem vrneš kar ni ok ostalo pa obdržiš, ker je rok plačila 15 dni po prejemu.

LP, Špela

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 22:17:35   
lea23
jaz sem danes naročila katalog od neckermanna in od quelle, so mi rekli da ju lahko pričakujem v začetku naslednjega tedena. nikoli še nisem v teh katalogih naročevala stvari. sem jih kdaj prelistala, pa se ne spomnim kako je pri njih s temi stvarmi za dojenčke? a sploh kaj imajo oz. kakšna je ponudba? ali se cenovno splača? kar se tiče vozičkov in oblačilc? pogledala sem na njihove spletne strani pa nimajo lih veliko predstavljeno. sem kar malo neučakana

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2007 23:18:29   
LanaM
naročiti je treba prav katalog za dojenčke - ga imajo, in v njem je kar precej fletnih stvari... jaz sem naročila vrečo za v voziček, primerno za zgodno pomlad in jesen

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2007 10:55:04   
lea23
aja no pol moram pa naročit šetega od neckermanna posebej za dojenčke. bom poklicala.

za quelle sem slišala da če se dojenček rodi 15. v mesecu, dobiš bon v vrednosti 150 evrov. jaz imam rok 14., pa upam da se bo za 1 dan zavleklouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image   a potem lahko pri queele iz debelega kataloga prosto izbereš karkoli si želiš user posted image  zato me zanima če imajo sploh kaj pametne ponudbe za dojenčke. npr. kakšna lepa posteljnina, voziček marela, pajacki za spanje in podobno user posted image

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2007 15:38:04   
PIŠKICA
Ali mogoče katera ve, če imajo pri teh kataloških prodajah mogoče tudi oblačila za nosečnice?user posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2007 15:40:40   
lemavrica
Sem jih vidla pri Quelle.Men so se zdele kar lušne stvari.

(odgovor članu PIŠKICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2007 16:35:39   
Mehičanka
PIŠKICA,
tudi Neckermann (poleg Quelle) ima obleke za nosečnice - ampak tisti katalog za dojenčke. Ravnokar sem ga naročila na njihovi spletni strani, izide pa februarja.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 19:59:33   
Eva*
Ali je katera poleg oblačil, gledala tudi ostalo opremo?
kaj mislite o vozkih,lupinicah, avtosedežih?

lea23: tudi meni so rekli da bom imela nekje 14. rok , pa prav tako "upam", da se bo zavleklo user posted image

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2007 22:10:27   
lea23
tudi jaz tako upam user posted image user posted image
imam pred sabo katalog quelle, pa je notri NIČ OD NIČ!!!!
nosečniških oblek je res ene par stvari, nekatere so lušne, ampak za ta bon 150€ takrat po rojstvo ne bom več potrebovala nosečniških oblačil.
oblačilca imajo od 62/68 dalje, pa ni nič posebnega in ful malo ponudbe.
nekaj je tudi za novorojenčke, ampak če se recimo rodi 15. v mesecu, potem predno pošlješ rojstni list, in predno ti spet bon pošljejo, pa predno potem oddaš naročilo in predno dobiš paket ...  uglavnem takrat je že vsaj 1 mesec star če ne več. torej oblačilca za novorojenčke odpadejo. imajo še 4 spalne pajacke, totalno nevšečneuser posted image
torej v poštev pridejo samo še naslednje stvari:
- vrtna igrala ki so od 160€ dalje ( tobogani 55 € )
- avtomobili na akumulator, na pedala 
- igrače ( ki so fuuuul drage v primerjavi s šparom in mercatorjem )
- avtosedež concord trimax - od 150€ dalje
- še 4 avtosedeži ( "krene" firme ).

to je vse.
kaj naj se potem človek sploh odloči če nimajo nič pametnega user posted image user posted image
da bi pa zase ali za gospodinjstvo kaj naročala se mi zdi pa trapasto če sem dobila bon za otrokauser posted image

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2007 21:54:01   
Eva*
a je ta bon treba porabiti samo za obleke za dojenčka, če ne, se pomoje hitro najdejo stvari user posted image

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2007 9:46:34   
Wahoo RR
Za posteljine ( in še marsikaj drugega ) je tole pravi naslov :

http://www.zibka.eu/

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2007 7:58:01   
BARBARA R.
Je katera morda že dobila novi Neckermannov katalog za dojenčke?

user posted image

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2007 9:25:25   
lea23
ne! jaz sem ga naročila, dobila pa ga še nisem.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2007 22:31:28   
Eva*
jaz sem ga tudi naročila, pa sem dobila samo navaden katalog!

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2007 13:43:42   
andreas
Vsi smo naročili tale nov katalog, izide te dni tako da brez skrbi. user posted image  Vsi ga bomo dobili in potem veselo naročaliuser posted image user posted image user posted image .  Vsi ki ste pisali hvala za informacije,  user posted image user posted image user posted image  

Zvončica

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2007 14:48:42   
Bibyka
Hojla

Jaz sem danes prejela novi katalog dojencek.. tako da tiste ki ga pricakujete bo po moje prispel v vas nabiralnik tekom tedna

Lp

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2007 17:50:05   
Sisy
Iz lastnih izkušenj: nikar ne naročujte nosečniških oblek pri Quelle ker so grozljivo grde pa še prevelike! Niti približno niso takšne kot na slikah!  Jaz sem naročila nos.kavbojke,majčko pa še 2 pajkic....Vse sem vrnila ker je vse skupaj zgledalo slabše kot iz Ponte rossa! Dan ne omenjam da sem vse skupaj poslala nazaj že pred 3 tedni denarja pa še od nikoder! Naročila sem svojo številko ki pa je 3 x večja od normalne....V glavnem-grozljivka

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2007 20:17:08   
ŠpelaP
Kar pravi Sisy glede nosečniških kavbojk, je res. Jaz sem jih tudi v prvo nosečnosti naročila pri Quelle. Sem jih samo enkrat oblekla. Katastrofa. Razkorak, ki bi moral biti med nogami, je bil malo nad kolenom. Izgledalo je, kot da nosim lubenico med nogami. Jaz jih takrat nisem vrnila, sem jih pa dala zdaj v tej nosečnosti predelati eni dobri šivilji v nosečniško krilo. 

(odgovor članu andreas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.2.2007 15:53:23   
poppi
Ko sem naročila katalog po telefonu, so rekli da izide danes..ampak v kaselcu ga danes še ni bilouser posted image .  Bo treba še kakšen dan počakat.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.3.2007 17:39:47   
lu155
neckerman..odvisno kukr gledaš,sama nkul ne bi kupovala oblačil pa cot sm tko postelnina pa nevem zakaj ne sei tko al tko nima nč za zgrešit.
sama sm kupla lepo rjavo postelnino za zakonsko postleljo za sobo za goste.

mi je čis všečuser posted image

lp,klementina

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu poppi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?