|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neckermann-kvaliteta in velikost
13.6.2007 9:46:04   
Anonimen
Ojla,
zdaj sem nekaj po netu skakala in naletela na neckermannovo stran. Še nikoli nisem naročala oblačil preko neta.....ampak nekaj stvari me je tam premamilo, sem jih dala v košarico, zdaj pa se kar ne morem odločit da jih naročim.user posted image  Še bolj me je pritegnil 25 posto popust zdaj.
Dajte mi povedat....kako je z velikostjo? So to normalne velikosti, ali naj kako številko raje dodam, ali odvzamem?
Kaj pa kvaliteta? Naročila bi nekaj bombažnih stvari, pa spodnje perilo nekaj....a je to vsaj malo kvaliteten bombaž, ali se bo vse ob prvem pranju raztegnilo? Kaj pa barve....a so obstojne?
Hvala lepa za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neckermann-kvaliteta in velikost
13.6.2007 10:07:12   
TinkiBinki
Jaz imam kar pozitivne izkušnje z Neckermanom. Sicer smo naročali posteljnino, ampak tudi en lep pulover, bombažni in se super obnese.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 10:12:24   
al1*
Tudi jaz sem že naročala. Kar se tiče odraslih številk - oblačila, so številke zelo velike, zato je bolje naročiti eno številko manj, kot jo imaš ponavadi.
Otroške številke so pa normalno velike.

Do sedaj sem naročala le kakšne majce, tako da s posteljnino in ostalimi stvarmi nimam izkušenj. Kvaliteta stvari je o.k.

lp

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 11:12:57   
Piškotka~
Naročila 2 majčki kvaliteta ok samo velikost pa res vzemi za eno številko manj kot jo imaš ponavadi- sem računala še na sušilca pa bi bila vseeno lahko ena številka manj.user posted image

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 11:46:25   
Dejča
Naroči si vsaj eno številko manj - čeprav se vse zelo skrči - vsaj po mojih izkušnjah - veliko pa tako nisem kupovala pri njih, ker raje pomerim.

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 12:00:57   
ona
Glede velikosti je tako relativno,jaz sem do sedaj že ful naročila in sem vzela tako velikost kot jo vzamem v trgovini in mi vse zelo lepo pristoji,hlače so super,majčke tele poletne tudi,so kar kvalitetne,tako,da meni ni žal za nobeno stvar.Sem pa možu vzela trenirko tako velikost kot jo ima in je bila prevelika.
pa saj ni problema menjaš in je...
Sedaj sem ravno včeraj dobila kopalke in so tudi kot ulite.Imam pa številko 40 in vse naročim v tej velikosti in zase res nisem še nič zamenjala.
Moraš provat,pol pa sporoči kako si zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 14:44:31   
Anonimen
Tudi sama imam številko 40, tak da sem naročila 40/42. Si nekak nisem upala manjše user posted image . Bom menjala, če ne bo prav. Mojemu sem tudi nekaj vzela, pa seveda otrokom.....grrrrrrr, tile spletni katalogi so za user posted image , kar klikaš in se nabere preveč hitro. user posted image user posted image
Sporočim, ko pride roba. Moj me bo tak nekam poslal, ko bo videl paket. user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 15:43:30   
Boni3
Zelo zadovoljna,kvaliteta čist ok,številke so pa mogoče res malce večje.Bom še kaj naročila. Aja,kupili smo pa majice,hlače jopice čevlje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 17:18:24   
bamby

Kvaliteto kar imajo, čeprav je precej bolj kvaliteten Quelle.

Številke pa nimaš kaj falit, če se po tabelah pomeriš in pogledaš, katera konf. št. ti pripada user posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2007 9:54:01   
ona
p.s  v qelle sem jaz kupila 2 hlače,tiste elastične za doma in ko sem jih oprala,so ratale čist kratke in razvlečene,pri neckermannu pa se mi to še ni zgodilo...
V qelle je mogoče kvalitetna roba le tista ki je firmatauser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?