Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 10:07:12
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Jaz imam kar pozitivne izkušnje z Neckermanom. Sicer smo naročali posteljnino, ampak tudi en lep pulover, bombažni in se super obnese.
|
|
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 10:12:24
|
|
|
|
al1*
|
Tudi jaz sem že naročala. Kar se tiče odraslih številk - oblačila, so številke zelo velike, zato je bolje naročiti eno številko manj, kot jo imaš ponavadi. Otroške številke so pa normalno velike. Do sedaj sem naročala le kakšne majce, tako da s posteljnino in ostalimi stvarmi nimam izkušenj. Kvaliteta stvari je o.k.
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 11:12:57
|
|
|
|
Piškotka~
|
Naročila 2 majčki kvaliteta ok samo velikost pa res vzemi za eno številko manj kot jo imaš ponavadi- sem računala še na sušilca pa bi bila vseeno lahko ena številka manj.
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 11:46:25
|
|
|
|
Dejča
|
Naroči si vsaj eno številko manj - čeprav se vse zelo skrči - vsaj po mojih izkušnjah - veliko pa tako nisem kupovala pri njih, ker raje pomerim.
|
|
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 12:00:57
|
|
|
|
ona
|
Glede velikosti je tako relativno,jaz sem do sedaj že ful naročila in sem vzela tako velikost kot jo vzamem v trgovini in mi vse zelo lepo pristoji,hlače so super,majčke tele poletne tudi,so kar kvalitetne,tako,da meni ni žal za nobeno stvar.Sem pa možu vzela trenirko tako velikost kot jo ima in je bila prevelika. pa saj ni problema menjaš in je... Sedaj sem ravno včeraj dobila kopalke in so tudi kot ulite.Imam pa številko 40 in vse naročim v tej velikosti in zase res nisem še nič zamenjala. Moraš provat,pol pa sporoči kako si zadovoljna
|
|
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 14:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi sama imam številko 40, tak da sem naročila 40/42. Si nekak nisem upala manjše . Bom menjala, če ne bo prav. Mojemu sem tudi nekaj vzela, pa seveda otrokom.....grrrrrrr, tile spletni katalogi so za , kar klikaš in se nabere preveč hitro. Sporočim, ko pride roba. Moj me bo tak nekam poslal, ko bo videl paket.
|
|
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 15:43:30
|
|
|
|
Boni3
|
Zelo zadovoljna,kvaliteta čist ok,številke so pa mogoče res malce večje.Bom še kaj naročila. Aja,kupili smo pa majice,hlače jopice čevlje
|
|
|
|
RE: neckermann-kvaliteta in velikost 13.6.2007 17:18:24
|
|
|
|
bamby
|
Kvaliteto kar imajo, čeprav je precej bolj kvaliteten Quelle. Številke pa nimaš kaj falit, če se po tabelah pomeriš in pogledaš, katera konf. št. ti pripada
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?