|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neboleče prsi
14.12.2006 9:38:40   
Anonimen
Pozdravljene.
Sem konec 9 tedna in opazila sem, da me prsi sploh ne bolijo več (pa tud povečale se mi niso glih ful). Tudi bolečin v jajčnikih ni, belega toka tudi ne. Danes zjutraj pa sem opazila rjav izcedek...no ni bil niti izcedek, samo na perilu je bilo flek malo bolj motne barve. V bistvu imam občutek, da sploh nisem več noseča, ker so skoraj vsi znaki izginili. Edino slabost mi je še ostala. Kdaj so vas nehale boleti prsi? Do rednega pregleda imam še 3 tedne in ne vem al naj grem že prej na pregled. Mogoče, da je samo psiha in ni nič hudega, samo težko bom toliko časa počakala. Ja, zdaj sem pa še malo zbolela (angina, prehlad) in me še bolj skrbi. Kaj predlagate, da naredim? Ne bi pa rada vsak teden težila moji G s pregledi, čeprav bi mi to še najbolj ustrezalo.

LP  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neboleče prsi
15.12.2006 0:53:20   
zima07
Pozdravljena!
Tudi jaz razen hudih slabosti (nič bruhanja), nisem imela skor nobenih znakov...občasno so me sicer bolele prsi, včasih sem čutila kako bolečino v jajčnikih, ampak redko in-razen zares neugodne slabosti-znaki niso bili tako očitni... Ne sekiraj se preveč, čuvaj se in se veseli svojega otročka...Če pa ti ne da miru in te zares skrbi...pa vseeno pojdi k svoji g. in ji razloži situacijo-bo že razumela....tebi bo pa tudi lažje....

Veliko sreče in lep pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neboleče prsi
15.12.2006 8:09:17   
Strawberrie Cherrie
Nič panike..
tut jaz nisem imela nobenih simptomov nosečnosti - mene jajčniki na začetku sploh niso boleli, niti belega toka nisem imela -> tko da ene prenašajo na tak način, druge drugače - mene je sprva mučila samo neješčost, potem pa sem lahko pojedla celega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......