crci06
|
Jaz ti tudi iz srca želim, da bi bilo OK. Težko je rečt, kako tvoji ženki pomagat, ker se mi zdi, ko si enrkat mamica, ko rodiš tako lepo bitje, je to kar podzavesatno, da delaš vse zanj in pozabiš jest in pit... Dvomim, da se ona zavestno izčrpava. Sej je en del tega vsaka že doživela po porodu. Ni ti težko vstajat, pestkat, ne spat, ne redno jest... nič ti ni težko,s amo čez nekaj časa pa ugotoviš, da ne moreš več. Jaz ti predlagam, da posksiš ji vsaj podturit kakšne sladke sokove (fruc itd), pa kakšno čokoladko al pa piškotke... nekaj, da bo punca stala skup. To je prvo, ptoem pa še ostalo. Mogoče bi malce omenil še v P, da malo pogledajo nanjo - saj veš, kakšna strežnica bi ji slučajno, ko bi šla mimo, prinesla šalco sladkega čaja... brez, da se kaj "galamo" dela. Meni se zdi zdaj do petka še tako malo časa, da ne boste mogli kaj veliko popravit. Še slabše bo, ker bolj, kot se bo bližala operacija, bolj boste vsi na trnih. Kaj pa, če si skušaš dobiti varstvo za Tyro in greš skupaj z ženo k Nike? Tyro imaš rad in ne bo ji hudega, če se zdaj za par dni bolj posvetiš Nike in ženi. Zdaj te rabita. Ti pa tudi njih. Ste v res nezavidljivi situaciji. Če se ne moreta pogovarjat, ji skušaj vsaj ostati blizu. Če drugega ne, vsaj z banalnimi pogovori. Drugače pa - če si se ti prehladil sredi poletja, pomoje nisi dosti boljši, kot žena. Psihično in fizično izčrpan in neodporen? Poskusi se z raznimi C-ji nafilat, da lahko prideš vsaj na obisk pred P do žene, pa da jo ne okužiš. Pa magari z rutko čez usta, samo, da jo objameš... Joj, ne gredo mi lepi stavki, je že pozno... za vse 4
|