|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne zaspati
4.4.2007 8:35:18   
popi
Ja imamo obred za spanje.Umivanje,pižama,pravljica.Ampak naša lumpka nočeta zaspati sama (4 in 8 let).Hočeta,da spim z njima.Kaj naj storim?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne zaspati
4.4.2007 8:45:59   
BaByGiRl
jaz tako hudih blemov nisem imela, čeprav še danes rada vidi, če greva istočasno spat.user posted image
Sem jo pa odvadila že prej, ko je bila manjša. Sem ji rekla, da moram še pospraviti, da jutri ne bo treba, da bova lahko kam šli,namesto pospravljali. Edino kar je prosila je mala lučka (solna k nima preveč svetlobe),pa priprta vrata. In vsak dan se je kaj najdlo, da nisem šla z njo. Drugače pa še danes vsak večer vpraša,..kdaj greš spatuser posted image  ( stara je 7 let).
Pogovori se z njima in povej, da imaš vsaj zvečer malo miru in da se odpočiješ. Moja je razumela.
To je pa tako, ker preveč razvajamo otroke. nekje se trudiš pa popraviš napako, istočasno pa kiksneš nekje drugje. Saj zato pa so, da jih crkljamo in razvajamo...do neke mere.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2007 9:25:40   
romy
Ja jaz isto prakticiram kot predhodnica.
Gre v sobo, ga pokrijem, mu naštimam cd z pesmicami, rečem lahko noč pa da moram it posodo pomit pol bom pa k njemu prišla spat. Pa da naj nič ne vstaja iz postelje da ne bo padel. In to je to. To počnem že kakšne pol leta star pa je 2,4 leta. Reče mi lepo: lahko noč, mami gre posodo pomit pol bo pa k meni prišla. In grem iz sobe.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2007 11:59:37   
lenika
Pri teh letih se da otrokom zadeve že prav lepo razložit in se z njimi zmenit, se ti ne zdi?
Naš 11 mesečnik tudi sam zaspi in to brez problema, ker je tako navajen.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.