sonja42
|
kaj naj storim!? naj vam opišem zgodbo. s partnerjem sva skupaj že dve leti, vse lepo in krasno, razumeva se, zaupava skratka čudovito... če......ne bi nevem kdo naju moril po telefonu. in sicer čisto na začetku najine veze sva pač to vzela bolj na "izi" češ saj se bo nehalo. sva pač mislila verjetno je njegova bivša žena ali moj bivši ali pač nekdo, ki mu gre najina veza v nos. zdaj pa je minilo že dve leti in je stalno bolj nevzdržno.skoraj vsak dan pokliče "nekdo" iz skrite številke. včasih njega, včasih mene, včasih oba.ko pokliče njega nič ne govori , včasih vzdihuje v telefon , včasih šepeta, če bi se dobila in če bi z njo sexsal. ko pokliče mene spregovori, vendar s takim "popačenim" glasom in mi govori, da jo moj mož kliče, če bi se sestala z njim in mi pripoveduje zgodbice kako sta onadva včasih sexsala....in podobne "pi rije. z njim na veliko ugibava katera bi lahko bila, in moj mož je prišel do zaključka, glede na to kaj govori in kaj vse ve on njem, da edino njegova bivša in še ena s katero je imel pred leti razmerje..... ugibanje!!! in pred enim mesecem mož zamenja telefonsko številko( staro pa tudi še uporablja) od včeraj naprej pa so se začeli telefonski klici tudi na njegovo novo številko torej..... zdaj tista izpred nekaj let odpade, ker nima ta nove številke, bivša žena pa jo ima, seveda ker občasno še kontaktirata zaradi hčerke. in tokrat sem ponorela do konca!!! nihče drug ne more biti kot njegova bivša žena... ali pač!!!!????????????????poleg telefonskih klicev sva dobivala tudi pisma v nabiralnik s tako preverzno vsebino, da ti je nerodno brat rekla sem včeraj možu, (seveda v jezi) da jo bom tresnila ko jo prvič srečam, pa mi je rekel, ja kaj pa če ni ona!? haloo?! ko pa sem ga vprašala ali ima še katera druga to številko pa je rekel da ne in bil užaljen, da kao dvomim vanj ko pa sem rekla da zagovarja oz. ščiti svojo bivšo mi je rekel da je ne ščiti , samo da ne more verjet da bi res lahko bila tako " bolna " da bi kaj takega počela. in še rekel.... zakaj pa dviguješ telefon ko je skrita številka, ne javljaj se pa bo mogoče mir. ja lepo no, zdaj sem jaz kriva, da ona klicari , ker se javim na tel( velikokrat pa se ne) sploh ne ve, ali naj vse skupaj ignoriram( skoraj nemogoče, )al kaj naj storim. pustim vse skupaj pri miru in se ne oglašam ?! danes mi je rekel da če bo še en klic, da bo prijavil to nadlegovanje policiji , če lahko ugotovijo od kod in s katerehga telefona prihajao klici! mislite da je možno ugotovit. vsega imam poln kufer in res me muči kdo naju j..e dobesedno! prosim če ima katera kak pameten nasvet naj pove! pa sem vedno mislila, da se to dogakja samo v filmih in limonadah, pa se očitno ne!
|